Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Black powder

Black Powder – Landshut raportti

grenz_line

Kerholla jatkui jälleen Tonava -kampanjan taistelut, tällä kertaa alunperin huhtikuussa 1809 käydyllä taistelulla. Taistelu oli Itävallan vetäytymistaistelu, jossa Ranska yritti tavoittaa jokea ylittävää Hillerin armeijaa. Päivä ei ollut Ranskan, vaan Itävalta pääsi livahtamaan yli joen ja pois ranskalaisten käsistä.

Raportti löytyy Blogistani kuvien höystämänä.

Kuvia myös Mikan blogissa.

Seuraava hieman suurempi taistelu on Eckmuhl helmikuussa.

 

Bookmark and Share

2 comments to Black Powder – Landshut raportti

  • avatar Antti Lahtela

    Mukava taistelu oli jälleen! Erilainen peli tällä kertaa, ei pahemmin musta ruuti kulunut vaan enemmänkin miesten saappaan kannat. Itävallan armeijasta lähes 2/3 pääsi ilman kontaktia vetäytymään suunnitelmien mukaisesti.

    Black Powderin ominaisuus on, että aina ei saa joukkoja liikkeelle mutta tällä kertaa Juhalla oli harvinaisen huono tuuri. Itävallan sivustat olivat useaan otteeseen auki, mutta ranskalaiset eivät vaan halunneet käyttää tilaisuuksia hyväkseen… Etenkin bavarialaiset voisivat kerrata ranskankieliset komennot ;)

You must be logged in to post a comment.