logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Flames of War

Normandian maihinnousu 6.6!

Normandian maihinnoususta tulee perjantaina 6.6. kuluneeksi 70 vuotta. Tämän kunniaksi järjestetään Nopat ja Taktiikka-kerholla Lauttasaaressa (Nahkahousuntie 5, Helsinki)  aiheeseen liittyviä pelejä. Pääpaino 15mm sekä 6mm figuilla, mutta muitakin skaaloja voi toki pelata. Paikalle voi tulla klo 14 alkaen ja osallistua valmiisiin skenaarioihin tai ottaa omat figut mukaan ja pelata haluamaansa skenaariota. Tervetuloa!

normandy_invasion_b

 

Tarkoitus pitää pääpaino Normandian tapahtumissa, joten käytetään niihin osallistuneita maita/armeijoita.

Valmiina skenaarioina on pelattavissa:

-Flames of War (15mm):

Brittien 3. divisioona on alkanut edetä sillanpääasemasta kohti sisämaata. Vastassa on rippeitä saksalaisesta 716. jalkaväkidivisioonasta. Pelaamme hieman muunnelluilla FOW-säännöillä. Kaikki tarvittava on paikan päällä. Pelaajia 2-4.

 

Lisäksi on vapaana useampi pöytä muuhun pelaamiseen halukkaille. Kun tulee paikan päälle voi soittaa Antti Lahtelalle, numero löytyy maanantain kerho-isäntien kohdalta tai vaihtoehtoisesti kerhon yleiseen puhelimeen (numero löytyy myös ulkoovesta).

 Kuvia tapahtumasta :

 

Bookmark and Share

15 comments to Normandian maihinnousu 6.6!

 • avatar Nysse

  Mä voisin olla kiinnostunut Flamesia pelaamaan tuolloin.

  • avatar Nysse

   Perhana nyt vasta huomasin että tää olikin jo klo 14 tänään. En millään pääse töistä ennen neljää irti joten jäänee väliin.

 • Siistii, ei vaan pääse, pahus!

 • avatar Sami K.

  Minähän olen myös tulossa.

 • avatar Antti Lahtela

  Mukaan vaan! Laitoin tämän Sotavasaraankin, niin kiinnostusta löytyy. Voi tosiaan tulla mukaan johonkin valmiiseen peliin tai ottaa omat figut mukaan ja sopia paikalla olevien kesken pelejä.

 • avatar kalle

  Harmillisesti firman kesäjuhlat tossa.

 • Miten sun 6mm figut on beissattu?

  Mulla on kohtuullinen kokoelma jenkkejä ja sakuja ko. skaalassa, mutta olen miettinyt niiden beissaamista uudelleen vähän isompiin kokoelmiin (tankit on nyt yksitellen ja JV 20mm laatoilla).

  • avatar Antti Lahtela

   Mikko, jalkaväki on 40mmx15mm alustoilla joissa 4 miestä. Panssarit on omilla alustoilla, koko riippuu ajoneuvon koosta. Olen yleensä pelannut BKC:tä joukkue skaalassa, eli yksi alusta kuvaa joukkuetta. Kuten Black Powder, ei BKC:ssä ole niin justiinsa vaikka olisi eri kokoiset alustat.

   • Mä kyllästyin nysväämiseen niiden kanssa, ja ajatelin beissata ne lähemmäs 1:1 joukkueita, tyyliin 3-5 tankkia baselle.

    Musta pelissä saisi olla korkeintaan 20 mitattavaa/liikuteltavaa juttua, tai se uhkaa mennä rasittavan nysväyksen puolelle.

 • avatar Antti Lahtela

  Joudun jättämään perjantain ohjelmasta pois tuon 6mm pelin, kun en saanut sitä tyydyttävälle tasolle. Mikäli joku olisi erityisesti halunnut 6mm Blitzkrieg Commander peliä halunnut kokeilla, niin tämä voidaan järjestää kyllä myöhemmin.

 • avatar Antti Lahtela

  Normandiapelipäivä pelattu onnistuneesti! Kiitos kaikille osallistuneille, lopulta paikalla oli 4 kenraalia ja pelasimme fiilistelyhengessä ison pelin Flames of War-säännöillä.

  Tarkoitus oli että olen paikalla klo 14 avaamassa ovia ja paikalle voi tulla kun pääsee. Pahoittelut jos jäi epäselväksi, etenkin kun pelaamaamme skenaarioon olisi voinut tulla mukaan kesken peliä.

 • avatar Sami K.

  Oli hieno pelipöytä ja ensikosketus, kiitos Antille ja muille.

 • avatar Antti Lahtela

  En useasta yrityksestä huolimatta saa liitettyä kuvia tänne sivuille, mutta sain Sotavasaraan muutaman kuvan. Sieltä voi käydä katsomassa:

  https://www.sotavasara.net/keskustelu/viewtopic.php?f=142&t=108487

You must be logged in to post a comment.