logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Historialliset sotapelit

The Battle For Normandy – Kampanjapeli alkaa!

Kyllä nyt sitä herkkua on tarjolla, eli aikuisten figupelejä, joita pelataan 1mm pahvimerkeillä saatanallisen isolla kartalla jossa kuusikulmainen “ruudukko”.  Eli kyseessä on GMT:n The Battle for Normandy -sotastrategiasimulaatiopeli (tjs.). Kerran tätä ollaan tahkottu puoli vuotta ja hauskaa oli.

Peli alkaa liittoutuneiden maihinnoususta, 6 kesäkuuta ja kestää elokuun loppuun. Alussa laskuvarjojoukot tipahtelee minne sattuu ja sitten tulee maihinnousu viidelle rannalle, ja siitä se peli sitten käynnistyy toden teolla. Vahvistuksia alkaa virrata molemmille puolille ja sääkin vaikuttaa sotimiseen. Liittoutuneilla huolto on välillä ongelma ja Saksaa häiritsee lentokoneet.  Peli on historiallisesti tarkka.

Olen jonkun verran hex-and-counter -pelejä pelannut ja tämä on kyllä monsteripeliksi erittäin hyvin toimiva. Säännöt on noin 20 sivua ja kun ne kerran oppii niin sääntöihin ei hirveästi tarvitse palata. Pelattavaa toki on, kun nappeja on laudalle se

Peliin voi osallistua useampi henkilö per puoli ja aloittelijatkin ovat tervetulleita komentamaan vaikka vain yhtä divisioonaa. Kampanjapelihän on pitkä ja kestänee varmastikin useamman kuukauden, joten mukaan voi tulla myöhemminkin, eikä koko peliin tarvitse sitoutua. Pelitahti on noin 1-3 kertaa viikko ja pelipaikkana toimii Roll D6:n pelistudio Tapiolassa.

Jos kiinnostaa tulla mukaan pelaamaan niin otapa yhteyttä tai huutele täällä.

 

Bookmark and Share

4 comments to The Battle For Normandy – Kampanjapeli alkaa!

You must be logged in to post a comment.