Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Black powder

Black Powder – Saltanovka 1812 AAR

Herrasmiesten Napoleonic pelailua kerholla. Tällä kertaa kävimme Venäjän sotaretkellä, ja taistelimme Saltanovkan taistelun vuodelta 1812. Ylivoimainen Venäjä hyökkäisi ja sankarillisen puolustuksen jälkeen Ranskan oli taivuttava ylivoiman edessä.

Tarkemmin Juhan blogissa

Bookmark and Share

5 comments to Black Powder – Saltanovka 1812 AAR

 • avatar Antti Lahtela

  Hyvä peli jälleen, tuli kokemusta miten BP toimii selkeän toispuoleisen ylivoiman kanssa. Aika ylijuoksuhan se Venäjän jyrä olisi ollut, mutta tähän voi vaikuttaa maaston käytöllä kuten tässä skenaariossa tapahtui. Vasta viimeisillä vuoroilla katkesi Ranskan selkäranka ja venäläiset vaan vyöryvät läpi.

  Tälläkin kertaa minun johdolla ranskalaiset hävisivät, mutta olen sitä mieltä että ranskalaiset eivät vaan osaa kunnolla puolustaa ;)

  • Joo, skenariosuunnittelussa kannattaa kiinnittää huomiota myös maastoon ja pöydän rakenteeseen. Joka kerta ymmärtää hieman lisää tuon pelin ytimestä.

   Antti, Ranska puolustaa hyökkäämällä ;-)

 • avatar Sami K.

  Hmm, tuleeko sellainen fiilis, että ylivoimalla on “väistämätön” voitto edessä puolustajaa vastaan, jonka vuoksi pitää puntteja tasoittaa? Mitä muita keinoja kuin ylivoiman poistaminen on?

  Hmm, taitaa olla niin, ettei maaston lisäksi ole muita, ellei lähde minun linjoilleni (eri joukkolaadussa eroja).

 • avatar JaakkoB

  Hyvän näköistä settiä! Kiitos raportista, vaikka ranskalaisten heiverö suoritus hieman huolettaakin. Täytynee pitää kurinpalautus kun pääsen maisemiin. Ilmoittaudun ainakin vapaaehtoiseksi herrasmieskampanjaanne.

  • Ei suoritus ollut heiveröinen, ottaen huomioon että Venäjällä oli kolmanneksen enemmän. Tosin koaliitiotaustainen ylipääällikkö Ranskalla herätti hieman epäilyksiä ;-). Tervetuloa, itse asiassa olet jo kirjattu vahvuuteen, ja seuraava kamppis syksylle on jo esikunnassa keskusteluissa….

You must be logged in to post a comment.