Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Bolt Action

Bolt Action askarteluiltapäivä kerholla 6.9.

Lauantaina 6.9. kerholla ei pelata Bolt Actionia!

Maalit ja muut välineet on hankittu! Figuja kasaillaan parhaillaan, joten suunnitelman mukaan askarrellaan yhteistuumin teemalla Bolt Action, ja askartelun kohteena on Kallen vast’ ikää hankkima Wehrmacht armyboxi. Tavoitteena on panna kasaaan ja maalata noita figuja kaikkien kerhon Bolt Action pelaajien yhteisiksi hyödyksi. Samalla peliä pelaavat ja pelistä kiinnostuneet sekä askarteluhaluiset harrastajat voivat kokoontua yhteen puhumaan Boltista, peleistä, figuista, maalauksesta ja muista aiheeseen liittyvistä asioista.

Askartelusessio alkaa puolilta päivin ja lopetetaan kuuden korvissa, joten ahkerat kädet saavat paljon aikaan tuossa ajassa. Mukaan voi tulla siksi aikaa, kun jaksaa tahi ehtii.

Sessioita varten tarvittavat välineet hankitaan kerholle.

Näitä sessioita järjestetään kokeiluluonteisesti syksyn ajan aika ajoin, eri pelien merkeissä. Tällöin peliä harrastavat veteraani voivat kertoilla asiasta kiinnostuneille hurjia “sotajuttuja” ja pelistä muutenkin.

La 6.9. klo. 12.00 – 18.00 Noppakerho, Nahkahousuntie 5.

Älä askarele yksin, vaan tule ja hämmästy! Kimpassa on kivempaa!

Bookmark and Share

22 comments to Bolt Action askarteluiltapäivä kerholla 6.9.

You must be logged in to post a comment.