Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Bolt Action

Bolt Action keskiviikkona 3.9.

Eksentrinen Bolt Action meno jatkuu vielä!

Jatkamme vielä menestyksellä käynnistyneen Bolt Actionin pelailua herrasmiehengessä, sillä halukkaita pelaajia on ilmaantunut sen verran mukavasti.

Listoja ei tehdä, pisteitä ei lasketa, vaan kasataan joukot pöydälle fiiliksen mukaan ja annetaan nopan pyöriä. Yksi voittaa ja toinen häviää, ja joskus tulee ihan tasapelejäkin. Pelailun lomassa jutellaan mukavia ja viihdytään.

 

Saavu paikalle sopivan armeijan kanssa, mukaan tarvittavat pelivälineet. Kasataan pelit tilanteen mukaan.

Aloitamme tuttuun tapaan 17.30.

Tervetuloa!

 

 

Bookmark and Share

6 comments to Bolt Action keskiviikkona 3.9.

 • avatar kalle

  Perhana, edelleenkin näyttäs olevan muuta ohjattua toimintaa keskiviikkona, eikä vaan onnistu.

  • Harmi, vaikka Kalle on tavallaan yksi Bolt -taudin aloittajista, no hyvin se tuntuu leviävän ;-) Ennakkotietojen mukaan paikalle olisi tulossa ihan mukavasti pelaajia, viidestä seitsemään. Alkaa olla Eksentrisen kävijäennätys käsillä!

 • avatar kalle

  Toisen epäonni on toisen onni. Poitsun ope sairastu => eivät pääse Nedergårdiin kalastamaan, joten mun ei tartte niitä hakea. Paska juttu, mutta voin sitten tullakin pelaamaan Bolttia. Eli otan mun suomalaiset ja neukut mukaan, jos joku haluaa pelata Talvisotaa. Jos ei, niin voin pelata jommillakummilla ihan mitä vaan vastaan.

 • Taisto on tauonnut, ja parilla pöydällä käytiin kiivasta laukaustenvaihtoa. Nähtiin ensimmäinen varsinainen panssarien yhteenotto ja pelottavat SS miehet tositoimissa, mukavaa pelailua, hyvä fiilis, kiitos kaikille!

 • avatar JaakkoB

  Kiitos hyvästä pelistä ja muutenkin hauskasta illasta. Ensikosketuksen perusteella Boltti vaikutti hauskalta peliltä, joka saattanee vaatia tarkempaa skenaariosuunnittelua ja house-ruleja pidemmän päälle. Jäi sen verran hyvä maku suuhun että tuli tilattua taas lisää tinaa ja resiiniä UK:sta.

You must be logged in to post a comment.