logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Bolt Action

Bolt Action keskiviikkona 3.9.

Eksentrinen Bolt Action meno jatkuu vielä!

Jatkamme vielä menestyksellä käynnistyneen Bolt Actionin pelailua herrasmiehengessä, sillä halukkaita pelaajia on ilmaantunut sen verran mukavasti.

Listoja ei tehdä, pisteitä ei lasketa, vaan kasataan joukot pöydälle fiiliksen mukaan ja annetaan nopan pyöriä. Yksi voittaa ja toinen häviää, ja joskus tulee ihan tasapelejäkin. Pelailun lomassa jutellaan mukavia ja viihdytään.

 

Saavu paikalle sopivan armeijan kanssa, mukaan tarvittavat pelivälineet. Kasataan pelit tilanteen mukaan.

Aloitamme tuttuun tapaan 17.30.

Tervetuloa!

 

 

Bookmark and Share

6 comments to Bolt Action keskiviikkona 3.9.

 • avatar kalle

  Perhana, edelleenkin näyttäs olevan muuta ohjattua toimintaa keskiviikkona, eikä vaan onnistu.

  • Harmi, vaikka Kalle on tavallaan yksi Bolt -taudin aloittajista, no hyvin se tuntuu leviävän ;-) Ennakkotietojen mukaan paikalle olisi tulossa ihan mukavasti pelaajia, viidestä seitsemään. Alkaa olla Eksentrisen kävijäennätys käsillä!

 • avatar kalle

  Toisen epäonni on toisen onni. Poitsun ope sairastu => eivät pääse Nedergårdiin kalastamaan, joten mun ei tartte niitä hakea. Paska juttu, mutta voin sitten tullakin pelaamaan Bolttia. Eli otan mun suomalaiset ja neukut mukaan, jos joku haluaa pelata Talvisotaa. Jos ei, niin voin pelata jommillakummilla ihan mitä vaan vastaan.

 • Taisto on tauonnut, ja parilla pöydällä käytiin kiivasta laukaustenvaihtoa. Nähtiin ensimmäinen varsinainen panssarien yhteenotto ja pelottavat SS miehet tositoimissa, mukavaa pelailua, hyvä fiilis, kiitos kaikille!

 • avatar JaakkoB

  Kiitos hyvästä pelistä ja muutenkin hauskasta illasta. Ensikosketuksen perusteella Boltti vaikutti hauskalta peliltä, joka saattanee vaatia tarkempaa skenaariosuunnittelua ja house-ruleja pidemmän päälle. Jäi sen verran hyvä maku suuhun että tuli tilattua taas lisää tinaa ja resiiniä UK:sta.

You must be logged in to post a comment.