logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Bolt Action

Eksentrinen keskiviikko 21.5. – Bolt Action part 2

Eksentrikkojen pulttilukkoinen sotaretki jatkuu!

Jatkamme Bolt Action pelailua, kevyellä ja rennolla otteella. Annamme listoille ja pisteille piut paut, ja treenaamme pelin mekaniikaa, ja jumpaamme sääntöjä

Tässä jaksossa kokeillaan miten panssarit toimivat, ja miten panssarikauhu puhkoo tankkeja! Joukkojen koko pidetään edelleen maltillisessa joukkueen vahvuudessa.

Jos asia kiinnostaa, niin paikalle vaan ihmettelmään, ja jos tarpeeksi omia figuja omaavia pelaajia ilmaantuu, niin silloin voidaan pelata rinnakkaisilla pöydillä.

Taistelut alkavat 17.30. Tervetuloa mukaan!

 

 

 

 

cot-banner

Bookmark and Share

16 comments to Eksentrinen keskiviikko 21.5. – Bolt Action part 2

 • avatar Antti Lahtela

  En pääse ensi viikolla, kun työt loppuu klo 18. Seuraavana keskiviikkona 28.5 voin tulla taas mukaan.

 • avatar Nysse

  Mä voisin tulla myös ens viikolla. Vihdoin saapui täydennysryhmät brittien lentopojille niin saa nekin jotakuinkin pelivalmiiksi. Katsotaan kummat taivaalta putoajat ovat lopulta ne kulmakunnan kovimmat jätkät :)

  • Jep, sopiihan tuo, silloin saadaankin jo peliä parille pöydälle!

  • Samuli, tilasin sen sääntiksen ja sen mukana tulee nyt se spesiaalifigu, tuon sen keskiviikkona, jos toimitus on saapunut.

   • avatar Nysse

    Allright katellaan silloin. Tosin mulla tuli siihen kaverin polttareiden suunnittelupalsu klo 19 eteenpäin. Ehtiikö joku aloittelemaan pelejä vähän aiemmin niin ehtis vääntää yhen matsin läpi? 1730 saapuminen/aloittelu vetää ehkä turhankin tiukille vaikka Boltti onkin nopeatempoinen.

    • Voisin järjestää itseni kerholle aikaisemmin, niin voidaan ottaa saksa – englanti ottelu hieman aikaisemmin. Klo viisi voisi onnistua.

     • avatar Nysse

      Viideltä käy mulle hyvin. Otetaanko joku pistemäärä niin pystyy joukot suunnilleen samankokoisina? 600pt pitää ainakin joukot suht pieninä ja pelin nopeana jos kummallakin on veteraaneja vaan kentällä.

      • Ok, vaikka en minä niistä pisteistä tiedä mitään ;) mutta joo, koetan löytää jostain noiden sakujen pisteet. Eiks olis parempi, vaikka pari ryhmää ja komentoryhmä, silloin vois unohtaa nuo pisteet. Ei tässä mitään turnausta pelata, ja mulla on ainakin vielä harjoittelua.

      • Nii ja jos Anttikin tulee brittien kanssa, ni katotaan sitten jos vaikka brittejä on enemmän, mutta annetaan sakuille pari heitintä tms. Mutta suunnilleen joukkue hemmoja per osapuoli.

      • avatar Nysse

       http://boltaction.easyarmy.com/ tuolta saa noi armeijalistat jos ei kirjoja vielä ole :) Eipä noilla pisteillä oikeen muuta ku että sais just tukiosastot yms. jotenkin skaalattua puolittain.

       Toi 600pt on veteraaneilla juurikin aikalailla pari täyttä ryhmää, komentoryhmä, heitin, konekivääri ja jotain pientä tukea. Voihan ne siinä paikan päälläkin vaan katsoa että on jotakuinkin samankokoiset osastot kummallakin.

 • avatar Antti Lahtela

  Pääsen pelaamaan siis vasta 28.5. Siihen mennessä varmaan on omia figuja maaleissa tarpeeksi myös jos haluaa yhdistää voimat.

  • No ajattelin, että kun sulla ja Samulilla on brittejä ja mulla noita sakuja. Niin siitä tulee hyvä combo. Otetaan vaikka skenu, jossa ylivoimaiset britit vyöryttää sakuparkojen asemia. Mulla on kyllä tulivoimaa puolustukseen. Mutta paikalle vaan, säädetään tilanteessa, pääasia että jokainen pääsee pelaamaan ja testailemaan. Voin miettiä tähän jonkin asetelman

   • avatar Nysse

    Jos jotain pseudohistoriallista skenua haluaa niin esim. Warlordin valmis Bunker Assault vois toimia ihan hyvin. http://www.warlordgames.com/scenario-bunker-assault/ Vaatinee tosin ehkä vähän enemmän yksiköitä kun nyt on käytettävissä?

    Mun puolesta vois pelata ihan vaan jotain perus objektiivin (rakennus, huoltokeskus jne.) suojausta/valloitusta. Historiallisempaa sitten pidemmille pelisessioille kun säännötkin alkavat olla enemmän hanskassa. Mutta kahtellaan vaikka keskiviikkona tarkemmin

 • avatar Sami K.

  Ok, Britit vs Sakut toisella pöydällä, miten olisi Rules of Engagementin testailu toisella? Ostin ja mukavalta vaikuttaa. Haluaisin testata vertailukohdan, jos vaikka ottaisi perjantaina 6.6. edes pienimuotoisen Overlord-skenun (tai vaikka kolme, Omahaa, Utahia ja brittirantoja kuvaamaan :), niin saisi vinkkeliä, millä setillä sellaisen järjestäisin.

You must be logged in to post a comment.