logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Bolt Action

Eksentrinen keskiviikko 4.6. – Bolt Actionia jälleen

Eksentriset Britit liittyivät sotaan!

Normandian maihinnousun vuosipäivä lähestyy ja WW2 kuume nousee kerholla huippuunsa.

Eksentrikot valmistelvat tulevaa vuosipäiväpelitapahtumaa isommilla figuilla, mutta pienemmillä peleillä.

Bolt Action näyttää herättäneen monessa kerholaisessa muinaisen “korkkarifiiliksen”, joten jatkamme vielä 4.6. keskiviikkona Bolt Actionin pelaamista.

Aloitamme 17.30.

Muista myös Normandian vuosipäivän pelitapahtuma 6.6. kerholla klo 14.00 alkaen. (tarkemmin postaus tämän jutun alla)

Bookmark and Share

13 comments to Eksentrinen keskiviikko 4.6. – Bolt Actionia jälleen

 • avatar Sami K.

  Tällaisia skenuja http://www.brittonpublishers.com/Files/Barkmanns_Corner.pdf löytyy Final Combatin tekijöiltä täältä http://www.brittonpublishers.com/Skirmish_Scenarios.html, skaala sopii juuri näihin meidän joukkuetason leikkeihin säännöillä kuin säännöillä.

  Hinnoittelu PDF:nä vaihtelee, esim $19 75:stä Arnhem-skenusta ei ole paljoakaan mitään, toiset kirjat ovat $10 kymmenestä skenusta.

  Oletteko löytäneet muita hyviä lähteitä (vieläpä ilmaisia) skenaarioille?

 • Otetaan taas nimenhuuto, niin saadaan jonkinlainen selvyys, miten eksentrinen kokoonpano keskviikkona on paikalla. So, sound off guys!

 • avatar Sami K.

  Hep. Ja voin pelata joko BA:ssa mukana tai säätää toisella pöydällä taas Mikon tai kenen tahansa kanssa, miten vain sujuu parhaiten.

 • Kesäkuun kuudennen esinäytös taisteltu, ja Britit ja saksalaiset kohtasivat jälleen Normandiassa: Katso ja hämmästy: http://mentor888.blogspot.fi/2014/06/bolt-action-envelopment.html

 • avatar kalle

  Mites Eksentrikot palailee lomilta ? Joka tapauksessa olen näillä näkyminen keskiviikkona kertsillä pelaamassa Bolttia / Talvisotaa.

  • Ollaan vasta alustavia keskusteluja käyty, mutta keskiviikkojen touhut on edelleen avoinna. Toisaalta keskiviikkohan on juuri tuollaisten eksentristen pelien ilta.

 • Geimit jatkuu ensi keskiviikkona, olin juuri aikeissa laittaa siitä ilmon.

  Ensi viikolla luvassa testipeli jotain toista WWII -peliä.

  Syksyn tarkempi ohjelma on vielä auki.

  • avatar Nysse

   Mua vois kiinnostaa Boltti tai Chain of Command. CoC säännöt löytyy (mutta aika huonosti hanskassa) ja se peruslistan mukainen brittien laskuvarjojoukko onnistuu suht laajoilla tukijoukoilla tarpeen mukaan. Bolttia kyl varmaan mieluummin nii saa nopeasti pelailtua läpi ja ehtii aiemmin kotia.

   • Samilla oli joku uusi setti, jonka nimeä en nyt muista.

    • avatar Nysse

     Allright no jätän sen demon sitten väliin. Kattelee uusia WW2 sääntösettejä sitten ku o aiemmatki saanu kummankin kokeiltua.

     Kiinnostaisko jotain muuta sit demon sivulla pelata Bolttia tai Chainia?

     • avatar kalle

      Meillä on keskiviikkona demotuskokeiluluontonen Talvisota -bolttisessio uuden pelaajan kanssa siinä viiden nurkilla, tuu Samuli mukaan pelailemaan jos ei ole muuta happeningia menossa.

 • avatar Sami K.

  Chain of Commandia mieluusti voi järkätä kyllä jos Samulilla kiinnostusta. Pitääpä tutkia jos löytyisi jonkinlainen skenu.
  Tuohonhan on se kampanjakirja jo tullutkin!

  Kyllä Chain on hyvä peli ihan by the book, mutta pieniä modeja komentonoppiin teimme jo muutaman testipelin jälkeen keskustelujemme pohjalta, mutta eivät pakollisia ole pelistä nauttimiseen.

  Se toinen setti on Rules of Engagement, mutta se voi odottaa siihen, kun olemme Mikon kanssa kahdestaan vaikka.

  Se on ihan hyvä tuo Bolt Action porttipelinä, keep the demos going! Koitan siitä sitten napata aina jonkun mukaan CoCiakin kokeilemaan.

You must be logged in to post a comment.