logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Bolt Action

Keskiviikon ohjelmassa tuttua Bolt Actionia

Pulttilukkorutiinit jatkuvat jälleen keskiviikon illassa.

Keskiviikkona kerholle kokoontuu jälleen pelaajia Bolt Action pelin äärelle. Olemme saaneet akselivaltojen edustusta vahvistettua, joten nyt vastakkainasettelut sujuvat luontevammin.

Ota mukaan sopiva noin joukkueen vahvuinen armeijasi ja muut tarvittavat pelivälineet, saavu paikalle, Katsotaan paritukset paikan päällä.

Aloitamme normaaliin aikaan 17.30.

Myös muita pelejä saa pelata Eksentrisenä keskiviikkona, tilaa on kyllä. Boltin pelaajat voivat sivusilmällä seurailla mm. Force on Force pelailua.

Bookmark and Share

13 comments to Keskiviikon ohjelmassa tuttua Bolt Actionia

 • avatar JaakkoB

  SS-miehet ovat ainakin osallistumassa. Nyt on jo kokonainen joukkue kasassa ja tiedustelutietojen mukaan osasto on raskaan kaluston tukemaa. Liittoutuneiden kannattanee siis kaivaa piatit ja bazookat varastosta sekä tarkistaa ilmatuen radiotaajuudet.

  Nähdään keskiviikkona!

 • avatar Jari

  Tuli viimeksi sanottua että olisin nyt keskiviikkona paikalla. Olinkin tulkinnut vuorolistaa väärin, joten tämä viikko jää väliin mutta seuraavana olen paikkalla.

 • avatar Antti Lahtela

  Mä olen tulossa, mutta aikataulu ongelmien vuoksi pelaan faba-kampanja pelin. Tuon britit kuitenkin mukaan, jos tarvetta ilmenee.

 • avatar JaakkoB

  Kiitos vielä Samulille ja Herkolle hauskasta ja tapahtumarikkaasta pelistä.

  Tiikerin ensiesiintyminen ei ollut kovin kummonen. Alkupeli meni hyvin kun kissapeto ajoi itsevarmasti esiin ja tuhosi Shermanin. Tämän jälkeen menikin sitten huonommin. Yksinäinen piat-mies aiheutti kissapetoon pintanaarmun, jota miehistö pelästyi ja pakitti täysiä piiloon. Tämä ei kuitenkaan auttanut, vaan jenkkien Mustangit kävivät korkkaamassa hirviön (toki huomaavaisesti pommittivat omiaan ensiyrittämällä). Kaiken kukkuraksi pari saksalaisryhmää kuluttivat muutaman vuoron tuhotakseen piatin ja bazookan jotta Tiikerin olisi turvallista edetä – ja siis turhaan.

 • Jälleen aktiivinen keskiviikkoilta kerholla! Kymmenkunta pelaajaa, peleinä Bolt Normandia, FoF Vietnam ja pari FaBaa. Nähtiin tiikeri Normadiassa!

You must be logged in to post a comment.