logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Kerhohuoneen tapahtumia

Keskiviikon Pelit – Keskiviikko on Pelipäivä

 

Mikko ja Juha ovat äärimmäisen ansiokkaasti hostanneet eksentristä keskiviikkoa. Niin hyvällä menestyksellä, että keskiviikosta on yksinkertaisesti tullut PELIPÄIVÄ ! Porukka kokoontuu joka keskiviikko pelaamaan Bolt Actionia, Sagaa, Fabaa, Flames of Waria, ja mitä tahansa. Viime ajat on aina pelattu Bolttia, mutta sen lisäksi on menossa ollut sekalaisia pelejä, joissa on ollut joko joku isännöimässä ja demoamassa, taikka sitten vaan sovittu keskiviikoille pelit. Joka tapauksessa porukkaa on ollut koolla sen verran hyvin, että voidaan julistaa keskiviikko Kerhopäiväksi ! Keskiviikkona yksinkertaisesti kannattaa tulla paikalle, koska paikalla on porukkaa. Keskiviikoille kannattaa sopia Saga -tapahtumia, X -wingiä, Bloodbowlia, Fabaa, 40k:ta, koska keskiviikkona paikalla on pelaajia. Ylipäänsä niitä pelejä, joille ei ole omaa vakiintunutta pelipäiväänsä ja porukkaansa olemassa. Kertsillähän on myös vapaaseen käyttöön ainakin Bolt Action -armeija, pari faba-armeijaa, 15mm kreikkalaisia ja galleja.

Isäntinä edelleen Juha ja Mikko, mukana myös Teemu, Kalle, Jaakko, Antti, yms.

Huomenna pelataan ainakin Bolt Actionia ja X -wingiä, mutta muitakin matseja voi sopia ja tulla pelaamaan.

 

Bookmark and Share

4 comments to Keskiviikon Pelit – Keskiviikko on Pelipäivä

  • Hyvä homma, mukava pöhinä kerholla on paikallaan! Nyt vaan sitten jokaisen kannattaa muistaa, että tavalla tai toisella kyselee ja sopii pelit. Usein paikalla on porukkaa, mutta kannattaa varmistaa mitä on menossa ja onko sopivaa vastustajaa.

  • avatar Teemu

    Tosi hyvä. Nyt sitten pitäisi saada avain/lätkäjärjestely kuntoon…

  • avatar kalle

    Ens keskiviikkona taas Boltin lisäksi X-wingiä. Tuon pelimaton ja figuja paikalle. Ja tällä kertaa teen sellasen rebel -fleetin millä voitetaan.

You must be logged in to post a comment.