Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Black powder

Tonava kampanjan loppuhuipennus taisteltiin kerholla

Viime lauantaina viisi kenraalia kokoontui aamuvarhain käymään kerholla pyörineen Black Powder kampanjan loppuhuipennuksen Wargamin taistelun. Tämä oli viimeinen taistelu noin kymmenen historiallisen 1809 Tonava -kampanjan sarjassa. Raportti löytyy Juha blogista. Myöhemmin vielä luvassa kampanjakooste.

Iso kiitos kaikille kampanjaan osallistuneille kenraaleille!

Bookmark and Share

3 comments to Tonava kampanjan loppuhuipennus taisteltiin kerholla

  • avatar Antti Lahtela

    Tämä oli hyvä päätös kampajalle. Oli hienoa pelata yksi kokonaisuus Napoleonin sodista kronologisessa järjestyksessä. Pelasimme suurimman osan koko Tonava-kampanjan taisteluista, lopussa teimme ekskursion Puolaankin. Odotan kovasti loppuraporttia!

    Pitää pelata lisää tämän kaltaisia, kunhan nyt edellisestä ensin toipuu :) Venäjän sotaretki on suunnitteilla ja tekisi mieli pelata Espanjan niemimaan sota samalla kaavalla, siihen löytyy osapuoletkin hyvin.

    • Eeppinen kooste tulossa ja kohta työn alla. Kyllä tässä kohta siirrytään seuraavaan, on jo joukkojen varustus aloitettu. Jäi tosiaan hyvä fiilis noista monista peleistä. Hyvä variaatio pieniä muutaman tunnin kahakoita, joissa osassa myös asymmetrinen asetelma. Toisaalta suuret monen kenraalin koko päivän kestävät olivat myös hauskoja. Heh, tässähän ihan leijuuu ;)

  • avatar Antti Lahtela

    Pitäähän sitä olla ylpeä omasta suorituksesta :)

You must be logged in to post a comment.