logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Yhdistys tiedottaa

Ensimmäiset Nopat ja Taktiikka Fellow -nimitykset !

Edellisessä jäsenkokouksessa nimettiin kerhon historian ensimmäiset ‘Fellow’t .

Tästä merkkinä herrat saivat kaulaansa mittaamattoman arvokkaat NOPAT FELLOW -mitalit !

Palkintolautakunnan perustelut nimityksiin olivat : “Nämä henkilöt ovat osoittaneet poikkeuksellista omistautumista kerhon toiminnan edistämiseen, mm osallistumalla kerhon edustajina lukuisiin Model Expoihin, Ropeconeihin, ja vastaaviin tapahtumiin, sekä edistämällä kerhon toimintaa niin esimerkkinsä kuin valtavan omistautumisensa voimalla. Nämä nyt nimetyt Fellow’t olkoot esimerkkejä meille kaikille pyrkimyksessämme olemaan yhä parempia kerholaisia !”

Nimitykset ovat voimassa toistaiseksi, ja oikeuttavat mm käyttämään “Nopat ja Taktiikka Fellow” -nimikettä käyntikortissa, sekä minkä tahansa foorumin signatuurissa. Lisäksi näiden nimikkeiden kantajia tulee puhutella kunnioittavasti ja arvostavasti kaikissa kerhon virallisissa tilaisuuksissa, etenkin jos henkilöillä on asemastaan muistuttava mitali mukana.

Ensimmäiset NOPAT JA TAKTIIKKA FELLOW:t ovat : Mika Vuorio ja Juha Nieminen ! Valtavat kiitokset ja aploodit herroille !

 

Bookmark and Share

2 comments to Ensimmäiset Nopat ja Taktiikka Fellow -nimitykset !

You must be logged in to post a comment.