logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Määrittelemäton

Gettysburg! Lee Commits: Seminary Ridge su 25.5.

 

Taistelu Gettysburgista jatkuu 25.5.

http://doodle.com/fcqfcbtpyitmq3hy.  Tuolta doodlesta voidaan myös sopia seuraava pelikerta!

 

Komentajaksi haluavat, ilmoittautukaa tähän ketjuun!

Peli vetää max. 2 komentajaa per osapuoli.  Kampanja seuraa komentajien menestystä ja tappioita sekä joukkotappioita, joten jokainen peli on tärkeä ja voi muuttaa historiaa.

Viimeksi tapahtunutta: Konfederaatio aloitti hyökkäyksen mallikkaasti ja Henry Hethin divisioona puski vastaan yllättäen saapuneen Wadsworthin jenkkijalkaväkidivisioonan, mukaanlukien kuuluisan Iron Brigaden, sekä Gamblen ratsuväen pois McPhersonin kukkulalta raskain tappioin molemmin puolin. Nyt vähiten kuluneet prikaatit yhdistävät hengähdystauon jälkeen voimansa uuden, tuoreen divisioonan kanssa jatkaakseen hyökkäystä kohti Seminary Ridgeä ja kriittistä ylämaata kylän eteläpuolella.

Unionin on pakko laittaa väsyneet ja kuluneet McPhersonin kukkulan puolustajat uudelleen tuleen, mutta apujoukot ovat jo matkalla.

Säännöt ja aikaisemmat videot + höpötykset täällä: http://www.nopat.fi/2014/sotapelit/gettysburg-black-powder-6mm-kampanja-alkaen-15-3/comment-page-1/#comment-16195

Konfederaation käskynanto:

http://www.tubechop.com/watch/2423420

Komentajat:

Kalle

 

Unioni:

 

 

 

Bookmark and Share

67 comments to Gettysburg! Lee Commits: Seminary Ridge su 25.5.

 • avatar kalle

  Fiilistelymusaa kaikkiin ACW -taisteluihin, paras ja ainoa aihetta käsittelevä biisi minkä tiedän :)

  https://www.youtube.com/watch?v=nOTNQF-o_mQ

  Tämänkin kynäilijänä siis kanadan kansalainen Robbie Robertson :)

 • avatar Nysse

  Unionia on valmiina sitten joku vajaat puolet tarvitusta ellei joku ole suuremmin mun ja Antin lisäks maalannut. Voin ens keskiviikkona heittää omat figut kerholle niin saa käyttöön.

 • avatar Sami K.

  No, mutta jos ne aloittavat joukot siitä routtaisivat pois vahvistusten tieltä :)

  KYllä mielestäni sinut tai Antti tai joku figujen tekijä pitää peliin saada.

 • avatar kalle

  Nyt on ensi viikko vähän täynnä ohjelmaa (siviilielämää, ei pelailua…), voiskohan tän pelata myöhemmin…

 • avatar Antti Lahtela

  Mulle ei tämä sovi. Muutenkin totesin aikaisemmassa keskustelussa, että en taida päästä peleihin juurikaan ennen toukokuuta. Figuja en myöskään kehtaa luvata lisää sitä jo valmiina olevaa prikaatia lukuunottamatta.

 • avatar Sami K.

  Ok. Pitänee sitten kuitenkin pitää jatkossa noita päivämääräkyselyitä, niin kuin olen aiemmin aina yrittänyt.

  Antaa tilaisuuden vahvistusten hankkimiselle tämä.

  Joskus, kun figuja on tarpeeksi, voisi pelata kunnon megaluokan pelejä, tyyliin koko 1. päivä kerralla, ja yksipäiväisiä taistoja kuten Antietam kerralla. Siihen pyritään.

 • avatar Sami K.

  Kysymys kampanjan figuprojektiin osallistuville:

  Jokainen osallistuja on tähän mennessä maalannut oman pienen osansa tarvittavista figuista. Kenenkään figut eivät riitä yksinään peliin.
  Meidän varmaan kannattanee tehdä niistä nyt sellainen kollektiivinen kokoelma kerholle, jotka ovat kaikkien projektiin osallistuvien käytössä, ja mahdollistavat siten kahdenväliset pelit jatkossakin ilman erillistä järjestelyä.

  Huom. kaikkien kampanjaan osallistuvien ei suinkaan ole pakko osallistua tähän, kunhan tarpeeksi moni osallistuu, että hommassa on järkeä. Antti onkin jo figujaan tarjonnut käytettäväksi tähän malliin, siitä kiitokset.

  Jos teemme tällaisen diilin, niin voisin siihen konfederaattieni lisäksi tehdä pari prikaatia Unionia (eli 3 laattaa) (muistaakseni ei ollut hattumiehiä, jos vaikka sellaisista tekisi Iron Brigaden ainakin), niin saadaan tämäkin homma rullaamaan paremmin.

  • avatar Antti Lahtela

   Teen figuja pääosin omaan käyttöön, mutta toki voin näitä 6mm pitää kerholla jos niille oikeasti on käyttöä. Nämä eivät onneksi vie paljoa tilaa siellä, niin se ei ole ristiriidassa kerhon siistinä pitämisen kanssa.

   Lähtisin kuitenkin siitä että jos millä tahansa figuilla haluaa pelata, niin ei muuta kuin omia hankkimaan. Jos tällä 6mm skaalalla innostuu pelaamaan säännöllisesti joku, niin ei luulisi olevan paha hankkia oma kokoelma.

   Vähän vierastan ajatusta, kun tiedän kokemuksesta että tietyn ajan jälkeen lainafigut saattavat olla enää muisto entisestä kun niitä on käsitelty “silkkihansikkain”… On eri asia lainata tutun ihmisen figuja, kun pelata kerhon hyllystä löytyviltä napeilta. Suurin “uhka” on etenkin ihmiset, jotka eivät itse figuja maalaa jolloin näihin nähtyä vaivaa ei osata ottaa huomioon. Kukaan ei tietenkään tahallaan figuja kolhi.

   Ja jos haluaa isompaa peliä pelata, niin voi sitten lainata muilta figujen omistajilta vaikka he eivät tulisi itse pelaamaan.

   En siis täysin tyrmää tätä, mutta etenkin jos joudun korjailemaan figuja jatkuvasti niin myönnän niille turvapaikan kaapistani.

   • Tämä 6mm keskustelu ei varsinaisesti minua koske, mutta mulla on paljolti samanlainen linjaus figujen suhteen, ne ovat maalattu (usein aika työlään, mutta palkitsevan ponnistelun tuloksena) omaan käyttöön. Joten jos haluaa pelata, niin omaa kokoelmaa vaan kasvattamaan, sen on oikea tie!

    Mutta, kuten kaikki linjaukset, tämäkin elää, ja kyllä minun figut ovat lainassa, mutta tapauskohtaisesti harkiten ;-)

    • avatar Sami K.

     Antti, tarkoitin siis kaikkien siihen samaan projektiin kontribuoivien kanssa, eli rajattu määrä, ei kaikkien jäsenten.

     Oletko siis Antti tekemässä tarpeeksi, että pystyt itsenäiseen peliin? Tämän tarkoitus olisi nimenomaan mahdollistaa pelit ilman figujen roudausta erikseen.

     Nyt pitäisi nimittäin alkaa kartoittamaan, kuka aikoo tehdä mitä, jotta saadaan kampanjaa eteenpäin. Ajattelin, että jos tällä konseptilla mennään, niin voin tehdä seuraavaan peliin vaadittavat unionit, mutta jos taas kollektiivi ei onnistu, niin kannattaa mieluummin tehdä vain lisää Konfederaatiota, että niistä jossain vaiheessa tulisi sitten itsenäisesti pelattava joukko. 10 pataljoonaa kun ei ole minkäänkokoinen BP-peli oikeastaan.

 • avatar kalle

  Mulla on tällä hetkellä muistaakseni se 14 pataljoonaa infantryä (42 laattaa jos oikein muistan, eilen valmistu taas 3) + tykistöä + komentajia + ratsuväkeä, saan roudattua ne helpolla aina tarvittaessa pelehin, kun duunin ja kertsin väli on kuitenkin aika lyhyt. En mä niitä kertsillä ala säilyttämään, mutta ne on siis aina peleihin saatavissa. Tarkotus on tehdä ne tilatut joukot valmiiksi, sitten koitan päättää mitä tilailen lisää. Mulla on yhtä aikaa ACW, Bakerin talvisota, 15mm itävalta ja Gyrokopterit teossa, joten aina sieltä jotain joka projektiin putkahtelee…

 • avatar Sami K.

  Eli mitenkäs niiden unionirykmenttien kanssa? Paljonko on oikeasti vajausta? Mikalta ei tule tähän hätään vahvistuksia.
  Ja näemmä emme tee kollektiivia, joten minä teen konfederaatiota kun teen lisää.

  • avatar Nysse

   Tais olla yhteensä 9 rykmenttiä + skirmaajat. Vetelen pohjamaalit noihin loppuihin tällä viikolla. Maalaillaan sitten muiden hommien väleissä. Jos ehtii valmiiksi niin taitaa olla yhteensä 16 rykmenttiä unionilla.

   Figuja en kerholle jätä. Saa kyllä lainaan näihin peleihin. Antin kanssa asutaan aika lähekkäin ja kerhollakin tulee käytyä sen verta usein että noi voi helposti sinne heittää.

   • avatar Sami K.

    Hienoa, kuulostaa siltä, että taistelu tapahtuu ajallaan. Raportoikaa, kun on tarpeeksi figuja kasassa, minun puolestani voi pelata jo aikaisemminkin jos tähän ei muita ole tulossa.

 • avatar Sami K.

  Ja muutama päivää taas lisäaikaa, väistetään nyt sitten masiinaturnausta masiinapäivälle.

 • avatar Sami K.

  Maalaatkaapa muuten Napoleon-tykit pronssilla, niin erottuvat helpommin.

 • avatar kalle

  Onkos tämä toteutumassa ? Ja jos, niin paljonko multa tarvitaan kapinallisia ? Kerkeän nääs vielä kolme laattaa varmaan tässä ajassa tuhertamaan (tai oikeastaan tarttee vaan viimeistellä, ja sitten onkin vissiin tilattu jalkaväki kunnossa).

  Ja mikä toi päivä oikein on, onko se torstai 8.5. vai lauantai 3. tai 10.5 ?

 • avatar Sami K.

  On toteutumassa toki, se on torstai 8.5, ellei haluta taas siirtää.
  Lähdin juuri leirille ennen viestiäsi, toivon mukaan joukot ovat kunnossa taistelua varten. Laitan uudestaan sinulle kapinallisvaatimuksen sähköpostiin.

  • avatar kalle

   Dude, 3.5. (korjaus) oli eilinen. Ja just sovin torstaille fabamatsin, kun ei tästä oikein ollut mitään selkoa…

   • avatar Sami K.

    Ei, vaan lauantai….pahuksen siirrot.

    Kuulostaa siltä, ettei kuitenkaan taaskaan saada pelattua vaan pitää siirtää…kertokaa itse, mikä aika sopii ja saatte maaleihin figut. Kaikki tämä kuukausien odottelu ja kampanjan junnaaminen on saanut motivaationi vaarallisen alhaalle.

    Eiköhän se ole tullut jo perinpohjaisesti todistettua, mitä alunperin ajattelinkin, ettei sellainen minun satunnaisesti määräämä päivämäärä vain toimi, oli se kuinka paljon etuajassa vai ei.

    • avatar Nysse

     Lauantaina ehdin periaatteessa aamulla pelaamaan, mutta pitää yrittää vetää suht nopeasti. Jos Antti ehtii paremmin niin komennon voin antaa kyllä mielelläni hänelle.

     Ja ongelmana tässä kampanjassa on että aloitettiin liian nopeasti isoilla yksiköillä ilman että tarpeeksi moni on maalannut ukkoja. Tää 4 henkeä ei ihan riitä. Ensimmäisessä pelissäkään ei ollut riittävästi figuja laudalla ja tuohon toiseen peliin Unionille ei saada tarpeeksi yksiköitä vaikka maalaisin kaikki jäljellä olevat ukot ja Antti siihen muutaman päälle. Joko pitäisi vähän pelejä skaalata alaspäin tai sitten innostaa ne muut figuja ostaneet maalaamaan että on edes mahdollista saada nuo OOB:t kasaan.

     Ja nää aikataulut on vähän hankalia kun tämäkin on nyt jostain huhtikuulta siirtynyt toukokuun alkuun, ja siitä tähän ilman ihmeempää tiedotusta. Seuraavan ajan voisi oikeasti katsoa jollain doodlella kaikkien figuja omistavien ja maalanneiden kesken niin että on tiedossa milloin pelataan ja mitä tarvittaisiin jotta OOB saadaan kasaan.

  • avatar Nysse

   Mä en oo ainakaan ehtinyt noita maaleihin asti saada. Eli Union yhä siinä 9 rykmentissä jos ei kukaan muu ole ehtinyt maalata. Kahtotaan jos nyt viikolla saisi rykäistyä muutaman lisää maaleihin.

   Muutenkin nuo päivät on kummatkin aika nihkeitä omien aikataulujen kannalta eli komento siirtynee jollekin muulle.

 • avatar Antti Lahtela

  Sami, mulla alkaa kesäkuussa loma joten jos sovitaan suoraan sinne jotain matsia? En ole juurikaan saanut mitään uutta maaleihin ja vähän motivaatio taas muissa peleissä joten en ehdi montaa projektia samaan aikaan pyörittää.

 • avatar Sami K.

  Ok. Doodlataan: http://doodle.com/fcqfcbtpyitmq3hy

  Torstai on tällä puheella sitten peruttu.

 • avatar Sami K.

  Nyt pitää vähän hätistää ainakin Kallea laittaamaan Doodlea. Siinä on nyt täytettävää runsaasti, muttei ole pakko loppuun asti vääntää, siihen asti, kuin jaksaa, on hyvä.

  Tuleekohan tähän kampanjaan vielä muita pelaajia? Tervetulleita olette miniatyyrejä vielä omistamattomatkin kokeilemaan. Doodleen vain, Mikot ja Mikat!

  • avatar kalle

   Nyt on doodlattu. Olisi tietty kiva jos muutkin innostuisi sutimaan ukkojaan, tai vaan tulemaan pelaamaan. 6mm skaalaa huvittaisi kokeilla johonkin muuhunkin aikakauteen, armeijan saa kuitenkin aika pienellä rahalla ja vaivalla pelikuntoon.

 • avatar Sami K.

  Okei, sovitaanko siis sunnuntai 25.5. ?

  Juu, olen kanssa miettinyt samaa, vaikka olenkin keskustellut asiasta monilta puolin (yksikköjen erottaminen), mutta lopulta on hyvin tärkeää mielestäni, että yksikköjen muodostelmat näyttävät aidoilta. Esim. Napoleonic 15-millisissäkään ei saa attack columnia näyttämään aivan aidolta.

  Nythän on WW1:n satavuotis”juhla” – miten olisi elokuuksi sellaista?

 • Ihan vain huomiona, 25.5. On Apo kerholla, joka vienee ainakin pari pöytää.

 • avatar Sami K.

  Juu, me tarvitsemme vain yhden ja pelin jälkeen voimme fiilistellä apoa.

  • avatar Nysse

   Mulla on nyt nuo 5 jäljellä olevaa jalkaväkirykmenttiä about 50% maalattu. Eli 15 beissiä.

   Mikäs se Unionin OOB nyt oli? Taidetaan yhä jäädä kyllä vähän vajaaksi tuosta.

 • avatar Sami K.

  Mennään sillä mitä on, lähetin uudestaan OOB:n.

  • avatar Nysse

   Allright. Kolmasosa uupuu jalkaväestä siis ellei Antti ole maalannut lisää. Pitää sitten pistää astetta kovemmin vissiin vastaan ettei massiivinen ylivoima ihan heti jyrää.

   Jatkossa tavoittaa muuten paremmin osoitteesta samuli piste salovaara ät iki piste fi. Toi koulun maili sulkeutuu ilman ennakkovaroitusta tässä jossain välissä kun tuli valmistuttua keväällä. Enkä sitä varsinaisesti seuraakaan kun käytännössä kaikki mailit tulevat tuohon toiseen.

   • avatar Sami K.

    Vielähän kerkeää tilaamaan uutta? Jos on aivan pakko niin sitten vaan pohjamaalattua kentälle, en usko, että mikään viivyttely ja siirtely auttaa asiaa lyhyellä aikavälillä kuten on aiemmin jo huomattu. Pitäisi reilusti ottaa puolen vuoden tauko muuten ja se tappaa kampanjan.

    Sinällään tämä on tietysti sen verran mielenkiintoinen aihealue, että ei ole täysin mahdoton ajatus, että tekisin tosiaan kaiken itse, mutta olemassaolevat projektit eivät vaan anna siihen tänä vuonna mitenkään myöten.

    • avatar Nysse

     Alle 2vk päästä peli ja keskimäärin briteistä menee se pari viikkoa saada mitään tänne jos löytyy suoraan varastosta. Ja en ainakaan itse rupea näitä tilaamaan vielä lisää ennenkuin muutkin ovat alkaneet saada maaleihin.

 • avatar Nysse

  Pelataanko tämä peli nyt varmasti sunnuntaina? Ja monelta?

  Pääseekö Kalle ja Sami kumpainenkin paikalle?

 • avatar Sami K.

  Onkos tuo klo 11 hyvä? En mihinkään ysiin tms. oikein huomenna pääse.

 • avatar Sami K.

  Ei ole, kaipa vahvistaa vielä tässä illalla.

  • avatar Nysse

   Kalle just soitti että sillä tuli viime hetken menoa mitä ei voi välttää. Eli ei pääse pelaamaan.

   Jäänee siis pelit väliin.

 • avatar Sami K.

  Ok, seuraava yritys siis 7.6. Lauantaina.

  Ehtii maalaamaan figujakin. Ehkä tuurilla myös ehtii tilaamaankin? Voisimme suunnitella lisäostoja tässä välissä.

 • avatar kalle

  Jees sorry. Sitä mukaan kun lapset kasvaa ja hoito helpottuu, niin vanhemmat käy vaikeammiksi. Faija halusi yksinkertaisesti saada huomenna laiturit veteen mökille, enkä nyt vaan hennonu kieltäytyä. Tarkotus oli käydä laittamassa laiturit helatorstaina, mutta kun säät kuulemma huononee…

 • avatar Sami K.

  Eli otammeko tuon 7.6 lopulta tälle? Se näyttää tyhjältä kerholla.

  • avatar kalle

   Moikka, ilmeisesti 7.6. on peliä ? Mulla on perjantaina firman kesäjuhlat, mutta tarkoitus olisi olla 7.6. pelikunnossa :) Ei ole enää aikoihin ollut mitään tarvetta ilmaisen viinan juonnille… Aloitus 11.00 ?

  • avatar Nysse

   Mä oon erämessuilla arpomassa miten varustautua ensi kautta varten eli ei onnistu pelit mun osalta (eikä ollut edes tullut huomattua että tähän oli siirretty). Figut toki voin pe tuoda kerholle pelailua varten jos esim. Antti ehtii pelaamaan?

 • avatar kalle

  Haiskahtaa pohjoisen pelkurien luovutukselta !

 • avatar Sami K.

  Löytyykö keneltäkään intoa astua pohjoisen sinisiin riveihin Unionia puolustamaan?

  Viime tilassa voidaan tehdä niin, että minä sitten astun pelaamaan Unionia jos menee muuten liiaksi siirtelyksi. Voidaan pelata vaikka samalla sapluunalla jatkossa, silloin voin tietysti tehdä lisää noita Unionin sotilaitakin peliin.

  Mutta puuttuuko figuureja vielä tältä skenulta? Mahdollinen viimeinen viivästys voi tulla, jos puuttuu ja ostan itse niitä unioneita, ja lyödään lopullinen päivämäärä.

  • avatar kalle

   Mulle ihan sama kuka niitä sinitakkisia luusereita komentaa, ei muuta lopputulosta mitenkään. South’s Gonna Rise Again !

  • avatar Nysse

   Figuja on mulla 30 laattaa jalkaväkeä, 8 skirmareita, 5 ratsuväkeä ja 5 tykistöä + vissiin 8 komentoständiä. Antilla taisi olla 12 laattaa jalkaväkeä täysin maaleissa ja 15-18 pohjamaaleissa ja jotenkin pelikunnossa kun viimeksi katottiin. Että tähän skenuun riittää. Jos määrät nousee niin figut ei riitä ilman että niitä ostellaan lisää.

  • avatar Nysse

   Niin pelaatteko te nyt kahdestaan? Huomasin vasta nyt että toi D-Day pelipäivä oli nyt klo 14 jo ja en sinne ehdi. Eli en ois kerholle menossa figuja viemään. Sinäänsä mun ukkojen lisäksi tarvitsette joka tapauksessa myös Antin figut että riittää peleihin.

 • avatar Sami K.

  Ok, päivittäkää tietojanne jos tarpeen, siivosin pois menneet päivät doodlesta häiritsemästä:

  http://doodle.com/fcqfcbtpyitmq3hy

  Löytyisikö Mikoilta ja Mikalta nyt aikaa / kiinnostusta?

  • avatar JaakkoB

   Muutetaan takaisin Suomeen heinäkuun alussa ja tuon mukanani 10 rykmenttiä etelävaltojen veteraaneja sekä pari komentajaa. Pari patteria on kanssa työn alla ja valmistunee heinäkuun aikana. En uskalla luvata että pääsen pelaamaan ennen syyskuuta kun pitää vääntää gradu valmiiksi, mutta yritetään. Sitten kun aikaa riittää niin mulla on vielä 8 rykmenttiä ja skirmisherit maalattavana. Kuvia figuista löytyy näiltä sivuilta: http://www.nopat.fi/2014/sotapelit/vuoden-figusaldo-kuvina/#more-20988

   • avatar Sami K.

    Samulilla 28.-29. kesäkuuta vapaata, löytyykö Kallelta aikaa vai löytyykö toisia Etelän komentajia tuolle viikonlopulle?
    Hyvä homma on tuo Jaakon palaaminen!

    Olen muuten pohtinut, olisiko minkälainen idea kokeilla “käskykohde”-markkereita, eli käskyt jäisivät voimaan vuorojen yli – merkataan numeroidulla tokenilla prikaatin kohde, ja saavat Free Moven (eli 1 move jos komento epäonnistuu muttei blunderoi) sitä kohti mennessään?

 • avatar Sami K.

  Mitenkäs onnistuu Heinäkuussa nyt pelit?

  Chris Tenwolde on tulossa myös mukaan. Eiköhän tämä tästä pikkuhiljaa etene.

  Ajattelin kokeilla uutta ampumajärjestystä:

  Loading (Active Player only)->Enemy Player Shooting->Active Player Shooting ->Command (-1 penalty for all commands except “Charge!” for fired units)->Close Combat

  Eli savuja kehiin kun ampuu ja saa ampua, kun loading-phasessa poistetaan omat savut. Taktiikkaa ja dynamiikkaa ampumiseen. Volleyn antaminen ja rynnäkkö perään on mahdollista muttei voi ampua ja karata vihollisen matkalta pois.

  • avatar kalle

   Mulla on kyllä heinäkuussa peliaikoja, mutta etukäteen kovin pitkälle peliajan sopiminen ei onnistu.

   • avatar Sami K.

    Heitäpä ehdotuksia. Muut kuin nyt tällä viikolla keskiviikko ja lauantai ok.

    • avatar Nysse

     Viikonloput kaikki bookattu jo. Oon tän viikon lopun ja ens viikon työmatkalla. Periaatteessa keskiviikot varmaan sitten muuten parhaita. Hirveän pitkälle en kyllä uskalla luvata 100% varmaksi osallistumista kun nyt näitä duunireissuja tuntuu tulevan päivän parin varoitusajalla jatkuvasti.

 • avatar Sami K.

  Juu, otetaan vaikka ensi viikon keskiviikko?

  • avatar Nysse

   Oon työmatkalla koko ens viikon kuten tossa aiemmin sanoin. Jos Antti ehtii pelaamaan ja hakemaan figut ennen sitä niin ne saa lainaan.

   • avatar Sami K.

    Luetun sisäistämisessä vajausta näköjään “vanhalla iällä”. Eli voidaan toki ottaa seuraavallakin viikolla.
    Kunhan vain saadaan 1 pelaaja kummallekin puolelle.
    Chris palaa Suomeen Elokuussa.

You must be logged in to post a comment.