logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Bolt Action

Noppa-kerhon pelidemot Conissa – Tervetuloa!

Noppa-kerho on jälleen aktiivisena Ropeconissa. 

Kerhon toimesta toteutuu tänä vuonna useita peliesittelyitä näyttävillä pelipöydillä. Lisäksi Noppakerhon aktiivit ovat tuttuun tapaan aktiivisena Conin turnausten järjestelyissä.

Tule mukaan ja tutustu pääkaupunkiseudun parhaan pelikerhon toimintaan ja aktiiveihin Ropeconin tunneleissa! Meidät tunnistat Noppakerhon paidasta!

 

Tässä kuvauksia ja aikataulut + ilmoittautumisohje demo-peleihin:

ZEN SAGA

Suosittuun Saga-peliin pohjautuva Samurai-versio, jossa kolme pelaajaa suorittavat salaisia tehtäviään munkkiluostarin ympäristössä. Pelattavat faktiot ovat: munkit, samurait ja ninjat. Saga perustuu taistelulautaan, johon kierroksen aluksi sijoitetaan pelinopat eli valitaan erikoiskyvyt ja aktivoinnit sille kierrokselle. Perussäännöt ovat hyvin helpot. Loistava ja tuoreen erilainen peli. Tule kokeilemaan. Kaikki on valmiina. Kielitaitoisille lisätietoa ja kuvia peleistä: http://www.kurpfalz-feldherren.de/fotogalerie/samurai-ninja

La 10:00 – La 12:30 ja 14:30-16:00 sekä Su 10:30-13:00
Paikka: Käpyaula
Tyyppi: Aloittelijaystävällinen Demo Figut Kielivapaa Kokemuspiste

http://2014.ropecon.fi/ohjelma/6591/

Talvisota (Bolt Action)

Mainilan laukaukset ovat kajahtaneet. Malli-Cajanderiin ja lumipuvuin varustautuneet suomalaiset torjuvat urheasti – tai ainakin yrittävät – miesylivoimaisen Neuvostoliiton vyörytystä. Maastona Noppa-klubin talvisotapelejä varten rakennettu pelipöytä. Suosittu Bolt Action on nopeatempoinen ja tarpeeksi yksinkertainen peli, joten demoon osallistuminen on helppoa (kesto 1,5h). Tule kokeilemaan. Kaikki on valmiina. URAAAAAAA!!!!

La 10:00 – La 12:30 ja 14:30-16:00 sekä Su 10:30-13:00
Paikka: Käpyaula
Tyyppi: Demo Figut Kielivapaa Kokemuspiste
Järjestäjä: Samuli Salovaara
http://2014.ropecon.fi/ohjelma/6594/

Purple Haze Vietnam (Force on Force)

Noppakerhon ja War Head esittävät yhteistyössä Operaatio River Dragon pelit, jotka vievät pelaajat Vietnamin jokisuistoon, jossa merijalkaväki ja laivasto suorittavat operaatioita puhdistaakseen alueen kapinallisista. Sääntöinä nopeatempoinen ja sujuva Force on Force, ja mausteena Vietnamiin sjoittuva skenariokirja Ambush Valley.

Tuttuun tapaan paikalla kaikki tarvittava, joten riittää kun saavut paikalle ja värväydyt mukaan. Yksi peli kestää noin 45 min. joten demopeli pyörii keskimäärin kerran tunnissa.
La: 10.00 – 18.00 ja Su 10.00 – 14.00 (Olemme paikalla miltei kaiken aikaa, joten toimimme joustavasti)
Paikka: Figualue Warheadin standi
Järjestäjä: Mika Vuorio ja Juha Nieminen
Sotavasarassa

Warmachine demotus

Warmachine ja Hordes figupelin demotusta. Pelissä Warcasterit mittelöivät toisiaan vastaan, isot häyryrobotit jymistelevät eteenpäin ja hahmot tukevat toisiaan erikoiskyvyillään. Pelistä järjestetään myös turnaus Ropeconissa.  Demossa voi tulla kokeilemaan valmiilla joukoilla kuinka peli toimii ja höyryrobotit kulkevat voittoon.

La 10:00 – 16:00 sekä Su 10:00-13:00 (Olemme paikalla miltei kaiken aikaa, joten toimimme joustavasti)
Paikka: Käpyaula
Tyyppi: Demo Figut Kielivapaa Kokemuspiste Aloittelijaystävällinen
Järjestäjä: Sampo Mäntylahti, Matias, Markus ja Heidi

Gettysburg – Attack on Seminary Ridge (Black Powder)

Amerikan sisällissota huipentuu, kun Unionin ratsuväen divisioonankomentaja John Buford päättää käydä viivytystaisteluun kohti Washingtonia etenevää Etelävaltioiden Pohjois-Virginian armeijaa vastaan lähellä Gettysburgin kaupunkia. Skaalana pienet suuret 6mm-figuurit. Black Powder on nopeatempoinen ja helposti omaksuttavissa oleva koko mustaruudin kattava säännöstö, joka ennenkaikkea hauska.  Kaikki on valmiina.  Taistelun kesto on arvaamaton (n 2-4 h), mutta koska kyseessä on kohtaamistaistelu, johon liittyy koko ajan uusia joukkoja, mukaan voi tulla helposti kesken pelin, ja joukkojen komentajuuden ei tarvitse olla koko taistelun pituinen – tule kokeilemaan tai taistele mustaruudinkatkuiseen loppuun asti!

La 16:30 – La 20:30
Paikka: Käpyaula
Tyyppi: Demo Figut Kielivapaa Kokemuspiste
Järjestäjä: Sami Kilpinen

Zen Sagaan ja Talvisotaan ilmoittautuminen:

Käytännössä yksi demo-slotti on aina yksi peli. Jos haluat varata paikan peliin vastaa tähän ketjuun tai laita mailia teemu piste kujala at kolumbus piste fi
Ole paikalla 10 min. ennen annettua ajankohtaa. Jos sinua ei näy, joku muu saa pelipaikan.
Zen Sagaan mahtuu 3-6 pelaajaa kerralla ja Talvisotaan 2-4.

TERVETULOA KOKEILEMAAN!

Bookmark and Share

14 comments to Noppa-kerhon pelidemot Conissa – Tervetuloa!

You must be logged in to post a comment.