logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Black powder

Noppakerho näkyi vahvasti Ropeconissa!

Jo viime vuonna alkanut Noppakerhon vahva panos Ropeconin figupuolen järjestelyissä ja ohjelmassa, vahvistui tänä vuonna entisestään. Jo normiksi muodostuneiden turnausjärjestelyiden ohella, kerhonaktiivit esittelivät Ropecon kävijöille kaikkiaan viittä eri miniatyyripeliä toinen toistaan hienommilla pelipöydillä.

Force on Force peliä pyöritettiin tutulla kahden päivän non-stop mallilla reilulle kolmellekymmenelle kiinnostuneelle. Näistä enemmän Juhan ja Mikan blogeissa. Kevään aikana kerhoprojektina tehty, talvisotapöytä toimi hienosti Bolt action pelin näyttämönä. Saga -peliin mielenkiintoisen lisän toi Teemun Saksasta tuoma Zen -Saga peli. Warmachine demot pyörivät rutiinilla, mutta nyt mukana oli myös itse pelin kehittäjä. Black Powder esiteltiin tänä vuonna pikkiriikisessä 6mm skaalassa, ja Gettysburgin taistelun alkua taisteltiin hienossa Mazikaiselta lainatussa Seminary Ridge -maastossa.

Tämän lisäksi monet Noppakerhon jäsenet osallistuivat maaluskilpailun eri luokkiin töillään, mutta sijoituksista ei toistaiseksi ole tietoa.

Erityismaininta vielä Mikalle, joka on blogissaan dokumentoinut kattavasti koko Ropeconin!

Tässä Teemun kuvia Conista ja Zen Saga + Talvisota demoista:

http://s1134.photobucket.com/user/teemu_kujala/slideshow/Ropecon%202014

teemu_kujala's Ropecon 2014 album on Photobucket

 

 

 

Hieno Ropecon jälleen takana, ja toistaiseksi viimeinen tunnelmallisessa Dipolissa, ensivuonna vielä vahvemmalla otteella!

Bookmark and Share

1 comment to Noppakerho näkyi vahvasti Ropeconissa!

You must be logged in to post a comment.