logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Yhdistys tiedottaa

Ohjeita kerhohuoneen käyttäjälle

Kevät on tullut, ja aurinko paistaa, paljastaen kertsiltäkin roskat ja lian. On siis hyvä kerrata hiukan pelisääntöjä.

Kertsille kertyy roskia, kun sinne tilataan ruokaa, askarrellaan, tai peleistä jää pepereita yli. Roskat on hyvä laittaa roskiin. Jo paljon ennen kuin roskis näyttää tuolta kuin yllä, voi roskat viedä kertsiltä taloyhtiön roskapisteeseen. Esim poistuessa kertsiltä, voi ottaa sen roskissäkin ja viedä pois. Ohjeet on nyt ihan siinä roskiksen päällä, eli siitä voi kerrata :

Eli, jos roskis alkaa olla täynnä, ota se säkki pois ämpäristä, laita uusi tilalle, ja vie poistuessa taloyhtiön roskikseen.

Sama pätee pulloihin, laitoin sinnekin ohjeen : Kun säkki on täynnä, palauta pullot ja joko osta rahoilla Lidlistä täydennystä tai tuo rahat kerhon limukassaan.  Kerholla ei ole palkattua henkilökuntaa noita hommia tekemässä, vaan jokainen kerholainen on yhtälailla oikeutettu ja velvoitettu kantamaan kortensa kekoon.

Tässä viikon parin mittaan kerholta on saatu hyvin siivoiltua roskia ja kertyneitä romuja pois, ja alkaa näyttä jo aika hyvältä. Enää on isompana ongelmana jäljellä ne tuolinjalat, täytyy kokeilla niiden tilalle taitettavia pukkeja, jolloin tilaa säästyy.

Bookmark and Share

6 comments to Ohjeita kerhohuoneen käyttäjälle

 • avatar Mika

  Kiitos avusta, erityisesti Antille joka parina päivänä ollut siivoilemassa. Siivosin tänään askasteluhuonetta järjestellen tavaroita, yksi hylly poistettiin kokonaan.

  Seuraavaksi pitäisi pestä askarteluhuoneen lattia. Vapaaehtoisia kaivataan, ja puuvilla kangas jämia saa tuoda.

  Sääntöihin myös että kipatkaa jämäjuomat viemäriin, nyt lattia on melkoisen tahmea. Lisäksi hän joka on jättänyt jonkin valkoisen elintarvikkeen pilaantumaan jääkaappiin voisi pestä koko jääkaapin. Nyt kaappi ihan valkoisessa mäskissä. Jos tuot oman eväät, vie ne pois lähtiessäsi. Jääkaappi on todella karun näköinen tällä hetkellä.

  Jos kaipaatte jotain esinettä uudelleen järjestelyn jälkeen kysykää, mitään käyttökelpoisen näköistä ei ole hävitetty. Teron spray pullot on esimerkiksi laatikossa hyllyssä. Muu pois heitettävän oloinen tavara on ikkunalaudalla isossa laatikossa odottamassa noutajaa.

  Sami K vei jo paremman oloiset ylimääräkukkulat. Mikkokin nouti yhden pöydän jalkoineen himaan. Toiselle puolen Helsinkiä on selvästi syntymässä Noppia etäosasto. Loistavaa!

  • Hieno juttu, kerholle oli kertynyt järjetön määrä kaikenlaista roinaa, joten tällainen olisi hyvä kerran vuodessa! Joo, ja kaikkien intressin mukaista pitäisi olla yleinen siisteys, joten siihen huomiota hyvät herrat!

 • avatar Antti Lahtela

  Hyvää duunia! Tälläinen kerho tosiaan toimii kaikkien panosten kautta, jos pidetään paikat siistiniä on kaikilla mukavampi pelata :-)

 • avatar Teemu

  Tää kannattais kiinnittää tonne ylös / nostaa kerran kuussa.

 • avatar kalle

  Tiesittekö, että roskat voi viedä mennessää roskikseen ? Eli ottaa pelihuoneista sen mustan jätesäkin, ja viedä mennessää ulos. Ohjeet löytyvät askartelu/pelihuoneen roskiksen päältä : Ota säkki, laita uusi tilalle. Vie jätesäkki talon roskikseen, joka löytyy kun käännyt ulko-ovesta oikealle, ja heti ekalta kulmalta oikealle. Siellä se on pihan perällä.

 • avatar Sampo

  Olisikos “omistajalaputus” toimiva ratkaisu? Jos ei ole merkattu -> roskis kutsuu.

You must be logged in to post a comment.