logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Yhdistys tiedottaa

Ylimääräinen huone on tyhjennettävä

Se entinen ‘pieni pelihuone’ on vuokrattu. Tarkoittaa sitä, että sieltä on kamat kuskattava pois 18.3. mennessä. Tulevana sunnuntaina on 40k -turnaus, sen jälkeen pitää olla tuon huoneen tyhjänä. Eli kun turnaus puretaan, niin sieltä pitää loput pöydän jalat kuskata pois.

Jatkossa tapahtumia varten saa siis kerholla kasaan : 4 pöytää pelitilaan, 1-2 toimistoon ja 2-3 käytävälle, eli 7-9 kappaletta.

Tehdään tällainen muuttosuunnitelma :

 • Torstaina 13.3. Masiinamiesten kanssa korjataan hyllyt tarteen. Tarttee torx -kilut, nappaan huomenna mukaan. Terve tuloa talkoisiin.
 • Kuskataan samalla roskia pois, jos siellä on
 • Lauantaina (tai ens viikolla) käyn hakemassa kertsiltä ylimääräiset pöydät ja jalat pois, niin eivät ole tiellä jatkossa
 • Sunnuntaina turnauksen jälkeen loput jalat joko toimistoon tai pelitilaan
 • Ensi viikon keskiviikkona 19.3. tehdään katsaus onko kerholla ylimääräistä kamaa, minkä saa joko omistajat hakea pois, tai dumpataan roskiin, tai kuskaan mun katolle. Kertsillä pitää mahtua myös pelaamaan, eikä vain säilömään kamaa :)
 • Katsotaan samalla, pitääkö toimiston layouttia vähän muuttaa.

 

Bookmark and Share

37 comments to Ylimääräinen huone on tyhjennettävä

 • Mä heivasin jo säkillisen roskaa veks. Ei siellä sitä niin hirveästi ole, pienellä porukalla sen tyhjentää puoleen tuntiin.

  Funtsitaan sitten sitä tilankäyttöä, etenkin säilytyspuolessa on tehostamisen varaa.

  Honkkarissa on muuten isot kannelliset muovilootat tarjouksessa…

 • avatar Mika

  Mainiota jos Kalle saat ostetut seinähyllyt talteen.

  Mä siivosin maanantaina askartelupöytiä, ja kuskasin tavaroitani pois. Henkilökohtainen inventaarioni jatkuu vielä.

 • avatar Antti Lahtela

  Mielestäni olisi myös paikallaan hieman inventoida tarvittavien maastojen määrää. Toki turnauksiin tarvitsee edelleen runsaasti maastoa, mutta nyt kerholla on huonossa kunnossa olevaa tavaraa mikä vie tilaa. Ajattelin tulla keskiviikkona paikalle auttamaan.

  • avatar kalle

   Jep, parempi että kertsillä on mukava pelailla ja olla, kuin että sitä ihme ryönää on nurkissa. Muutama säkillinen tuolta tuli vielä roinaa.

   Jos joku haluaa pelastaa kootun mutta maalaamattoman korkean rakennelmansa niin nyt kantsii hakea. Sitten siellä vissiin kapalevyä, jotain ‘kovalevyä’, jne. Menee kaatikselle. Samoin se heikossa kunnossa oleva vitriini.

   Hyllyt on pelastettu. Tarttee että pora ja proppuja mukaan, niin voi katsoa niille uuden seinän.

 • avatar jaakko

  En mä nyt usko et mitään kunnollista maastoa ollaan heittämässä mäkeen. Vähän paremmalla järjestyksellä mahtuu vielä pelihuoneeseen vaikka mitä lisääkin, ainakin sellaista, joka on suht aktiivisesti käytössä. Toki turhan roskan siivoaminen mäkeen on ehdottomasti kannattavaa.

 • avatar kalle

  Joo, mitään asiallisen oloista ei heitetä pois ilman että annetaan tilaisuus kuskata ne pois. Kyllä ne Force maastot tonne mahtuu jatkossakin. Siellä on vaan oikeasti kaikenlaista ihmeellistä huonekalun osaa, rakennuslevyjä, epämääräisiä maalaamattomia styroxkappaleita jne.

  Jos jotain maastoa ei ole tilaa kertsillä pitää, niin kootaan ne vaikka yhteen paikkaan, ja laputetaan, ja pistetään tänne pyyntöä niiden pois viennistä. Vasta sen jälkeen tehdään radikaalimpia liikkeitä :)

  Purin eilen sieltä pikkuhuoneesta jotain puukappaleita, joista ei kukaan edes tiennyt mitä ne on voineet olla :) Eiköhän ne pala mun takassa joka tapauksessa. Vastaavaa roinaa siellä on lisää, toimiston ja pikkuhuoneen puolella. Ja rikkinäisiä tuoleja jne.

  • avatar kalle

   Epäilenpä, ettei niitä lastulevyjäkään ihan hirveästi tarvita, joten nekin lähtee luultavasti kaatikselle. Niille ei ole kertsillä tietääkseni mitään käyttöä, eikä niitä pysty kuskaamaan mihinkään ulkoiseen tapahtumaankaan.

  • avatar Mika

   Iso lastulevyt on aikanaan hankittu turnausten pöytälevyiksi, lisälevyiksi DBM MM-kisoihin kun kanganpäällysteisiä pöytiä ei ollut tarpeeksi. Niiden säilöminen on aina ollut haaste, ja ei kai niin isoja turnauksia ihan heti ole tiedossa.

 • Kamaa mahtuisi paremmin, jos investoisi kunnollisiin säilytyslaatikoihin. Nyt hyllyllä seisoo jotain sellaisenaan tai jollain pahvitarjottimella, päällä tyhjää tilaa vaikka kuinka mutta pinotakaan ei voi.

  Samaten voisi priorisoida kamaa:

  1. maastot
  2. kerhon figut
  3. yleisessä käytössä olevat työkalut ja materiaalit
  4. henk.koht. roinat

 • Onko siellä ylim. huoneessa jotain roinaa vielä? En ehdi käymään ennen keskiviikkoa.

 • avatar Tero Särkijärvi

  Siellä on pääasiassa niitä pöydänjalkoja. Niitä on kyllä sen verran paljon, että vaikea mahduttaa muihin huoneisiin.

  • avatar kalle

   Nappasin parin pöydän jalat autoon, ja vippaan välikatolle. Katotaan keskiviikkona, mitä lopuille tehdään. Mutta se huone on nyt tyhjä joka tapauksessa.

 • avatar kalle

  Siellä on nyt käytävällä kaatikselle vietävää kamaa, mm mattoja, rikkinäisiä tuoleja ja vitriini. Aattelin tulevana lauantaina ottaa peräkärryn mukaan, niin sillä vois heittää ne kaatikselle. Viikolla tonne ei saa kärryä kuitenkaan parkkiin mihinkään.

 • Tarvitsen ne punaiset rakennukseni kahden viikon päästä pankkikeikkaan ja roudaan ne sitten pois ehostettavaksi.

 • avatar kalle

  Näytti kohtalaisen hyvältä, ei tuolla ole oikeastaan muuta ongelmaa kuin ne pöydän jalat. Pistin Stadin Strategeille jo kyselyä, onko heillä tarvetta pöydille.

  Jos ei ole, niin onko jollain kerholaisella kotona tarvetta pelipöydälle ? Pöydän voi saada anomusta vastaan lainaan luotettavaan ja hyvään kotiin, jossa sitä pidetään nätisti, ja palautetaan tarvittaessa :) Pakettiin kuuluu siis pöytä ja jalat, ne jalat vie nimittäin kertsiltä liikaa tilaa…

  Jos ei tule lunta, niin otan kertsille peräkärryn, ja kokoan siihen ne kaatiskamat mitä kerholla on.
  Kama joka on lähdossä :
  – Vitriini, matot, rikkinäiset tuolit, epämääräiset puiset huonekalun osat
  – Camoverkko
  – Lastulevyt, poislukien EIA:n alusta
  – Kovalevyt (tää ei liity ATK:hon), kapalevyt yms
  – Joku isohko ehkä 15mm peleihin tarkotettu kukkula-kalliotsydeemi, 0,5mm2 pohjapinta-alalla.
  – Vielä taisi olla jotain Tapsan vanhoja styrox viritelmiä ja maaleja
  – Jotain pukkejakin siellä oli, mille tuskin on tarvetta

  Jos noita joku kaipaa, niin pistäkää viestiä, tai tulkaa lauantaina poimimaan.

  Kenenkään ei tartte olla vielä huolissaan mistään muusta kertsillä olevasta matskusta, merkataan sieltä johonkin laatikkoon semmoset tavarat, jotka ovat häätöuhan alla.

 • avatar Tero Särkijärvi

  Camoverkko on Jaakon ja Hannun. Hannu on luvannut keikata sen himaansa.

  Niitä lastulevyjä, mistä saa suoraan pelipöytiä, vois kyllä säästääkin. Ne ei vie seinää vasten nostettuna käytännössä lainkaan tilaa.

  • avatar kalle

   Jos se camoverkko ei ole kertsillä lauantaina, niin se ei (ainakaan) lennä roskiin :) Kaatiskeikka maksaa aikaa ja rahaa saman verran oli tavaraa enemmän tai vähemmän. Pelikentän kokoisia lastulevyjä tais olla yksi ylimääräinen, senkin suhteen parempi olisi jos joku jolla on käyttöä, veisi sen kotiinsa. En mä oikein näe sille käyttöä kertsillä, ne lastulevyt painaa ja on erittäin hankalia kuskata. Siellähän on niitä 60*120cm foamejakin monta pelipöydällistä. Niitä foameja on taas helppo kuskata kerhon ulkopuolelle tarvittaessa.

 • avatar kalle

  Pelaako muuten joku sitä Empires in Arms -peliä ? Se vie aika paljon tilaa kertsillä, joten sitäkin pitää vähän miettiä onko sille tilaa. Siinä on aina pelipöydän verran pinta-alaa varattuna, joten olisi ainakin hyvä tietää onko se peli käynnissä. Noin päältä kattoen on vaikea sanoa, onko siinä jotain muutosta tapahtunut viime aikoina :)

  • avatar Marko

   Kyllä pelaa: Matti, Janne, Sandy, Paavo, Johannes ja minä ollaan kyseistä kampanjaa väännetty 2013 helmikuusta asti. Alkuvuodesta on ollut vain vaikea saada sovittua pelejä. :-)

   Jos lauta on liian tilaa vievä kerhon nykykoolle, niin voin aina kysyä, että mahtuisiko Pitäjänmäelle pelaamaan pientä korvausta vastaan. Siellä on kuitenkin pöytä, jonka alle pystyy varastoimaan telineeseen keskeneräisiä lautapelejä. En tiedä moniko pelaajista maksaa nykyään Nopille mitään. Voin kysyä ensi kerralla, kun pelataan.

   • avatar kalle

    Koittakaa kehittää sille EIA:lle säilytys niin ettei se ole muiden pelien tiellä. Jos sen saa tarvittaessa peliä sotkematta sivuun niin hyvä, tai mikä vaan ratkaisu millä se ei vie yhden pelipöydän tilaa kerholla.

 • avatar jaakko

  Kai nää oikeestaan kaikki voi tunkea ihan kerhon takapihan roskikseen? Vitriini ehkä tarttee pientä paloittelua, mut muuten tuskin on ongelmaa. Lastulevyt saa kenkimällä paloihin.

  Kovalevyt on suht arvokasta tavaraa, joten luulisi jollekulle kelpaavan. Mä otan vaikka itelle säilöön, jos muille ei kelpaa. Ja itse asiassa taidan ottaa ne pari kevyempää taitettavaa pöydänjalkaakin, eli älkää heittäkö mäkeen. Ja se legendaarinen naamioverkko pitää toki säästää =) Kun oon autoton, niin joudutte kyl hetken oottamaan poiskuljetusta, mut ei noi ihan hirveesti tilaa vie. Ne isot pukithan on se kynnyskysymys tällä hetkellä.

  • Mä olisin ottanut ne, mutta joku ehti jo lemppaamaan ne enkä jaksanut dyykata roskiksesta.

   Ei se kovalevy kyllä oikeasti maksa mitään, kun ostaa kokonaisia levyjä. Muistaakseni viimeksi oli femman joku 120x240cm levy, joka piti vetää ensin paloiksi että mahtui edes autoon.

   Jos haluat sitä, niin nappaa sen vitriinin taustalevy. Samaa kamaa.

 • avatar jaakko

  Lisättäköön vielä sen verta, että nyt kun tilaa on rajallisesti, niin ne pienet kokoontaitettavat pukit olisi kyllä huomattavasti fiksumpaa pitää kertsillä laajennusvarana kuin nuo isommat. Ok, joutuuhan sitä pikkasen näkemään vaivaa aina niiden pystyttämiseen, mutta eipähän seinänvierustalla vie tilaa pahemmin.

  Tosin soveltuvat etupäässä foameille ja paremmin masiinakokoisille pöydille.

  Eli miten vaan.

 • Eh, mulla iso lämmin autotalli, jonne pöydän olin aikeissa rakentaa… Jos näitä ei vielä ole roskiksiin heitetty niin otan.

  Von Richthofen

 • avatar jaakko

  Näköjään joku oli heittänyt jo mäkeen ne pienet kokoontaitettavat pelipöydän tuet =( Vois ees vähän ilmotella etukäteen ennen kuin toimii, kun kyseessä on kuitenkin ihan käypää tavaraa.

  Niihin mustiin tukiin mitkä kerholla yhä on mulla ei oo mitään intressejä. Sen naamioverkon poimin talteen kun ehdin.

  Muuten jos tilaa kaivataan, niin ensimmäisenä kohdistaisin katseeni niihin tavallisiin pöytiin, jotka ovat tätä nykyä askarteluhuoneessa sen pelipöydän alla. Ne kun korvaisi tavallisilla pukeilla, niin pöydän alle mahtuisi ylimääräisiäkin pukkeja, jotka sitten voisi tarvittaessa siirtää siihen käytävälle lisäpöydiksi.

 • avatar Icchan

  Sain juuri soiton sen huoneen vuokraajalta ja ovat kuulemma sunnuntaina klo 11 tulossa tuomaan kaappeja, toivoivat jos käytävän saisi pidettyä siivona niin mahtuu kulkemaan.

You must be logged in to post a comment.