logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Fantasia- ja Scifi-pelit

40k pelipäivä ?

40k:ta kuulemma pelataan paljon, ja kertsillä olisi peliin maastoa hyllyt pullollaan. Armeijoitakin porukoilla varmaan on keskimäärin joka toisella, ja joku saattaa osata ainakin jonkun edikan säännötkin. Mutta pelipäivä puuttuu. Siispä, olisiko kukaan innokas pyörittämään pelipäivää jonain päivänä ? Keskiviikko ja torstai on täynnä, ja joka toinen tiistai samoin. Viikonloppuisin on aika paljon tapahtumia. Eli tarjolla on maanantai tai joka toinen tiistai. Flamesia pelataan tällä hetkellä joka toinen tiistai, ihan yhtä hyvin 40k:ta voisi pelata vaikkapa joka toinen viikko.

Isännältä tarvitaan oikeastaan vain se, että tulee armeijan kanssa paikalle, jotta peliseuraa on tarjolla paikalle tulevalle. Ja vähän mainostusta, siinäkin voin auttaa vaikka facen ja sotun puolella.

Jos on kiinnostuneita, niin pistäkää vaikka mulle viestiä täällä taikka emaililla kalle piste mannonen ät gmail piste com.

Bookmark and Share

3 comments to 40k pelipäivä ?

 • avatar Sami K.

  Jos tämä tulee, voisin yrittää supportata erilaisten skenaarioiden ja tarinakampanjoiden pyörittämisellä toimintaa, kunhan saadaan porukka kerättyä.
  40k-väki on luontaisesti kerääntynyt Poroon, Warhead on iso tekijä ja pelit Porossa ilmaisia, joten olisi varmaan hyvä juurikin jäsenistöstä koota aluksi joku porukka pelaamaan jotain yhteistä teemaa ja puskemaan siitä eteenpäin.

  • avatar kalle

   niinpä, jokuhan voi haluta pelata jonain toisena päivänä, tai vaikka kahtena päivänä, tai eri aikaan tms. Ja maastot ja pöydät on joka tapauksessa olemassa.

 • Eiköhän tässä ole olennaista, että joku ottaa 40K peli-illan/päivän vastuulleen ja pyörittääkseen, ja markkinoi sitä. Siis se varsinainen porukan kerääminen ja homman vetäminen kaikkine tarvittavine toimenpiteineen.

  Porolla pelataan kyllä, mutta se tarkoittaa vain, että 40K pelillä on markkinaa, joten jos kerholle saa vastaavanlaista “pössistä”, niin uskon että nelkkaripelaajat haluavat pelata muinakin päivinä, kuin tiistaisin.

  Siis aktiiveja tarvitaan!

You must be logged in to post a comment.