Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Bolt Action

Bolt Action talonrakennustalkoot 20.5. – panostasi tarvitaan!

Jälleen on aika rakentaa yhdessä!

Kerhomme arvostettu jäsen on hankkinut upean kokoelman eurooppalaisia valmiiksimaalattuja talomalleja, jotka soveltuvat mainiosti WWII peleihin. Kokoelma on tarkoitettu säilytettäväksi kerholla, ja sen verran iso, että sen pystytys vaatii miehiä, jotka osaavat. Pidämme keskiviikkona 20.5. peli-iltana talonrakennustalkoot, jolloin kokoamme joukolla talot yhteyseen käyttöön. Kutsumme siis kaikki kykenevät ja osaavat Bolt Action pelaajat, ja muut kiinnostuneet yhteiseen puuhahetkeen Noppakerholle.

Työskentely alkaa keskiviikkona 20.5. noin klo 17.00 (aiemmin saa tulla), ja jatkuu jaksamisen mukaan. Työn jälkeen arvioimme tarvitaanko lisärakennuspäiviä.

Kaikki tarvittavat välineet löytyvät kerholta.

 

Liity joukkoon yhteisen pelikokemuksen rakentamiseksi! Luvassa hyvää seuraa, rentoa rakentelua ja hyvää keskustelua miniatyyripelaamisesta ja muusta aiheeseen liittyvästä.

Tervetuloa!

Bookmark and Share

7 comments to Bolt Action talonrakennustalkoot 20.5. – panostasi tarvitaan!

You must be logged in to post a comment.