logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Force on Force

Force on Force peliohjelmaan marraskuussa

Nahkasandaali alkaa olla jo kylmä jalkine, joten on aika pukea jalkoihin tekniset Combat Bootsit.

Nopeatempoinen skenariovetoinen Force on Force palaa peliohjelmaan pienen tauon jälkeen ja kerhon muuton jälkeen marraskuussa.

Pelien teemaympäristö on jälleen kuvitteelliseen Kharumin vasta jakautuneeseen tasavaltaan sijoittuva jännäri, jossa öljy-yhtiöiden PMC operaattorit, kapinalliset, Pohjois-Kharumin armeija, rauhanturvaajat sekä hämäräperäiset tiedusteluelimet kamppailevat keskenään kyseenalaisissa tehtävissä. Huhutaanpa Kiinalaistenkin liikkuvan lähivesillä.

Mikäli scenariovetoinen modern combat kiinnostaa, ja sinulla on tai on tulossa sopivia figuja, niin mukaan vaan.

Tarkemmin asiasta lokakuun lopulla, tällä kanavalla.

Bookmark and Share

12 comments to Force on Force peliohjelmaan marraskuussa

 • Kiinnostaa ja USMC:llä sekä laivasto siileillä mukana jos vaan päivät natsaa.

 • No hyvä, Mikko oli myös kiinnostunut. Sovittiin eilen, että aloitellaan marraskuun lämmössä. Minkä valmistajan sealeja sulla on?

  • Empressin ois kaikki noi mun 28mm modernit. USMC löytyy vajaa joukkue (20) ja Siilejä 5 jalan ja 5 sukellusasuissa rantautuneena. USMC kamaa löytyy vielä vähän maalaamattomana jos tästä sais jonkun inspiksen sutia vikat tukikamat kasaan.

 • avatar kalle

  Damn, ei ole figuja ! Pitää ottaa harkintaan, josko menossa olevien projektien jälkeen hankkisi tähänkin ukot, peli vaikuttaa makeelta.

  • Saat ekan piikin ilmaseks, eli voit testailla mun ukoilla. Noissa peleissä on aina se “kapinallispuoli”, joten niitä figuja mulla löytyy. Mikkokin lupaili maalata niitä. Mukaan vaan kokeilemaan peliä!

 • Mulla on valmiina eräänlainen taustatarina Kharumista, johon taistelumme sijoittuvat. Laitan sen jakoon lokuun aikana, kunhan päivitän sitä kampanjan alkuvaiheen tapahtumilla. Eli Etelä-Kharumin presidentti Seko Sekon edesottamuksilla ;)

 • avatar Sappi

  Voi olla, että Eversti Miracle palaa myös juonittelemaan Seko Sekon krokotiilien päiden menoksi..

 • avatar JaakkoB

  Mä voisin liittyä hupailuun. Voisin yrittää maalata noita mun private contractoreita (voi olla myös jotain erikoisjoukkoja) tätä varten.

 • Private military contractorit on oikein sopivia. Kaverit voivat hoitaa keikkaa kuin keikka. US Marines joutuu sitten hieman hankaluuksiin, rules of engagementin kanssa. Normaalissa FoF pelissä noin kymmenen regularia on ihan sopiva. Kapinallisia yleensä kolmin nelinkertainen määrä. Pidetää SOC joukot aisoissa, ettei kallit kaverit kaadu.

 • Niin, ja siis tässä pelaillaan skenuja, joten älkää turhaan tehkö listoja tai varustelko ryhmiä optimaalisesti, briiffi kertoo millä mennään ja mikä on homma ;)

 • Hoblaa, multa tulee contractorit.
  Maalaan tosiaan kapinallisia myös ammuttavaksi ku niitä on.

  • Jees, kapinallisia (tai siis ns. D6 kavereita), tarvitsee 1/4 vähintään, jos vastassa on hyvin koulutetut soltut. Pitää sitten vain valita halutaanko kineettistä yhteenottoa (regu vs. regu) vai asymmetrista.

You must be logged in to post a comment.