logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Fantasia- ja Scifi-pelit

Avoin pelikeskiviikko 7.1.

Keskiviikkona pelaillaan taas sekalaisia pelejä kertsillä !

Peleinä perinteisesti on näkynyt Fabaa, Bolt Actionia ja Infinityä. Mitä vaan saa tulla pelaamaan, mutta kannattaa kysellä vastustajia. Fabassa aloitellaan kevään 2015 kampanjaa, eli ekan kierroksen pelit alkaa.

Tervetuloa mukaan pelailemaan. Kannattaa kysellä vastustajia matseihin.  Aloitellaan pelit 16.30 – 17.00 aikoihin.

 

 

Bookmark and Share

9 comments to Avoin pelikeskiviikko 7.1.

 • avatar kalle

  Jes, parit fabamatsit, Infinity + Bolt Action oli tällä kertaa ohjelmassa, sekä Descent kampanjaa ja sekalaista askartelua + pöhinää. Tupa oli mukavasti melkein täynnä, ens viikolla taas !

 • avatar kalle

  Sain joulupukilta vähän ennakkovinkkiä, että pukinkontissa vois olla Bolttiin neukkuja… Tietää sitä, että lopuista Bakerin kamoista tulee kesäneukkuja, ja lisäksi on T34 + kesäpukuista neukkujalkaväkeä. Niin pääsee sotimaan Saksa/NL -matsiakin. Bakereista saa kuitenkin tykistöä, heittimiä, konekivääriä ja jalkaväkikuraa yms yms kesäkuteisiinkin. Ja sithän mulla on niitä kaikkia forward observereita, lääkintätyttöjä, liekinheittimiä yms yms pilvin pimein, kun otin tuplaplutoonan kickstartterista.

 • avatar kalle

  Mulla olisi tilaa kalenterissa 3-4.1, joten mitäköhän kivaa siinä vois järkätä ?

  Lähinnä tällasia ideoita :
  – Boltti tapahtuma, semmonen missä pelataan vaikkapa kolme peliä per pelaaja valmiilla pöydillä ja skenaarioilla ? Ei siis omia listoja, vaan jos on kuusi pelaajaa, niin tehdään kolme valmista pöytää listoineen niiden armeijoiden mukaan mitä meillä on.
  – 2000 pinnan höpöfabasessio
  – Triumph & Treacheryä
  – 3000 pinnan fabajuttu kaikilla End Times herkuilla
  – tai jotain ihan muuta ? Voisin tulla mielellään pelailee Sagaa (Crusade), Hail Caesaria, Black Powderiakin, jos joku muu ottaa järkätäkseen…

 • avatar anwil

  Mä meinaan saada jouluna sagan crusade possen kasaan. Siispä ehdotan näätämäisesti sitä ;)

 • avatar kalle

  Nyt oli kyllä kerrankin loistava metsätonttujen välinen sisällissota, koska metsätontut voitti ! Jätän nyt vaatimattomuuttani kertomatta kuka on kerhon kovin hippi !

 • avatar Sami K.

  Haluaisiko joku testata Beyond the Gates of Antaresia (Bolt Actionin engine v2. avoimessa betassa) vaikka ihan WW2-pelinä huomenna? Saksalaisia löytyy. Toki scifistelykin, mutta tuo WW2 on varmaan helpoin.

You must be logged in to post a comment.