logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Yhdistys tiedottaa

Jäsenkokous 2015 29.4. clk 17.30

Paikka : Kerhohuone, Nahkahousuntie 5. Aika : Clk 17.30

 1. Kokouksen avaus ja laillisuuden toteaminen
 2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, ääntenlaskijoiden ja pöytäkirjan tarkastaejien valinta
 3. Kokouksen esityslistan hyväksyminen työjärjestykseksi
 4. Valitaan tilintarkastajat (+varajäsen).
 5. Hyväksytään edellisen toimintakauden tilinpäätös ja kuluvan kauden talousarvio (Tero Särkijärvi esittelee)
 6. Yhdistyksen vuosikokous myöntää hallitukselle vastuuvapauden edellisen kauden taloudenhoidosta, jos taloutta on hoidettu oikein. Jos vuosikokouksessa ei ole mukana kuin hallituksen/johtokunnan jäseniä, he voivat myöntää itselleen vastuuvapauden, jos yhdistyksen toiminnantarkastajat/tilintarkastajat ovat sitä suosittaneet.
 7. Käsitellään edellisen toimintakauden tärkeimmät tapahtumat ja vuoden 2015 suunnitelmat.
 8. Nykyisestä kerhotilasta joudutaan muuttamaan pois ennemmin tai myöhemmin, kuitenkin luultavasti 2016 puolella.
  • Luultavasti muualle kuin Lauttasaareen, neliöhintojen perässä.
  • Pidetään periaatekestelu siitä, mistä, millaisia ja minkähintaisia tiloja haetaan jatkossa.
  • Vapaaehtoinen uuden tilan etsijä olisi tervetullut hallitukseen.
 9. Hallituksen kokoonpanon tarkistaminen
 10. Muut käsiteltäväksi pyydetyt asiat.

 

Muistio kokouksesta : MUISTIO

Bookmark and Share

29 comments to Jäsenkokous 2015 29.4. clk 17.30

 • avatar jaakko

  Onko vuokranantajalta tullut viestiä, että talo pistetään matalaksi, vai onko pelkkä aavistus? Nykyinen kaava ei siis salli asuinkäyttöä ja käsittääkseni kaavamuutosta ei ole ainakaan virallisesti vielä vireillä. Toki käytännössä varmaahan se on, että ennemmin tai myöhemmin joudutaan jonnekin muuttamaan.

  Tällaiset vanhentuneet toimistorakennukset lienevät se kohde jatkossakin. Periaatteessa useampien keskellä asuinalueita sijaitsevien asuintalojen pohjakerroksissa on myös usein vapaita (ja halpoja) liiketiloja, mutta niissä haittapuolena joku voi valittaa melusta. Nythän saadaan remuta rauhassa, kun meidän käyttöäaikaan muut eivät ole paikalla.

  • avatar kalle

   Talon omistaja on julkaissut sijoittajainformaatiota, jossa on suunnitelmat talon purkamisesta ja asuinrakennusten rakentamisesta. Kaavamuutosta ei siis vielä ole tietääkseni, mutta ei epäilystäkään etteikö sitä oltaisi ajamassa, ja etteikö se läpi menisi jollain aikataululla.

   • avatar jaakko

    Jeps. On tuo ihan selvä indikaatio, että jotain on tapahtumassa jopa suht pian. Toi tontti on merkitty jossain Helsingin kaupungin suunnitelmassa niin, että se saadaan uudelleenkaavoittaa asuinkäyttöön (kuten kaikki naapuritontitkin). Käytännössä kaavoitusprosessi voinee mennä suht nopeasti läpi siis. Naapuritontilla näkyy menneen 1,5 vuotta.

 • Missä hintaluokassa nykyinen vuokra on ollut niin osaa vähän katsella uusia sillä silmällä? Varmaan joku tällainen autotalli tyylinen johonkin pienhuoltoon yms. tarkoitettu tila ois meiän käyttöön paras? http://asunnot.oikotie.fi/vuokrattavat-toimitilat/8849423?pos=oikoas_tt_kartta1

  • Lähtökohtaisesti tota toimisto ja pientuotantotilaa on pk-seudulla aivan älyttömästi liikaa ja ostajan markkinat aika lailla valloillaan. Varmaan joku kiinteistövälittäjäkin saadaan into pinkeänä etsimään meille uutta kun vaan kyselee.

  • avatar kalle

   Kannattaa muistaa, että me ei saada ALV:eja vähennettyä.

 • avatar Tero Särkijärvi

  Tiedoksi Kaupunkisuunnitteluviraston kommentti:

  “Asemakaavan muutoshakemus on jätetty kaupungille. Tontin kaavaluonnosta valmistellaan nähtäville ja sen jälkeen kaavanmuutosehdotusta kaupunkisuunnittelulautakuntaan, molemmat ovat tämän vuoden työohjelmassa.

  Kaava etenee valtuustoon viimeistään 2016 puolella, jolloin on mahdollista hakea rakennuslupaa, toki omistajan oman aikataulun mukaan.

  Nykyiselle rakennukselle ei tietääkseni ole haettu purkulupaa.”

 • avatar Tero Särkijärvi

  Kuka meillä muuten on tilintarkastaja, aka. kenelle olen myöhässä lähettää tilinpäätöksen? ;)

 • avatar Mika

  Hinta luokkaa 600-700 sisältäen 24% alv.

  Tilan toiveet viimeksi kun etsittiin:
  – WC
  – vesipiste
  – mieluiten toimistorakennus, niin ei aiheuteta meluhaittaa
  – pääsy hki sisäisellä lipulla, sinänsä HSL vyöhykkeet muuttuu kai ensi vuoden vaihteessa joten jos on uuden kahden vuohykkeen sisällä niin aina parempi. Eli tuon AB:n sisällä http://www.hs.fi/kaupunki/a1364277450878
  – malliltaan sellainen että pelipöytiä mahtuu vierekkäin. Jotkin mitkä käytiin katsomassa viimeksi niin pöytien ympärille jäi tuskan niukasti tilaa. Tai kahta pöytää ei saanut mitenkään järkevästi. Ei liian pieniä huoneita.
  – sähköt :)

 • avatar anwil

  Omasta puolesta sijainti länsi-helsingissä olisi erinomaisen toivottu.

 • avatar anwil

  Omasta puolesta sijainti länsi-helsingissä olisi erinomaisen toivottu.

 • Allright pitää katsella ympärilleen jos tulee jotain vastaan.

  Tosiaan jotkin pientuotantotilat vois olla parhaat tähän käyttöön. Helposti useampia pöytiä vierekkäin verrattuna toimistohuoneisiin. Kyllä noista WC:t yms. aina löytyy ja harvemmin on missään kerrostalon kellareissa valituksia keräämässä. Esim. Pitäjänmäessä tuollaisia löytyy aika paljon hyvien yhteyksien päässä.

 • avatar kalle

  Ihan optimi olisi sellainen, mihin saisi 4-6 pöytää koko ajan + turnauksia varten vois käyttää tilaa mistä ei tartte maksaa vuokraa. Plus yhteys junaradan tai metron varrella. Pitsku on mun mielestä mainio. Samoin ehkä Malminkartano.

 • Joo, jokin tuotantohalli/-sali olisi toiminnan kannalta paras, ei niinkään toimitotila, mutta kunhan pöydät menee ja miellellään yhtenäiseen tilaan.

 • avatar Teemu

  Jos homma aktualisoituu, niin pitää taas palata neuvottelupöytään Stadin Strategien kanssa! Niillähän on tila pitskussa.

  • Minkä kokoinen se muuten on, ja missä siellä? Olisko jonkinlaisen yhteistyön paikka?

   • avatar jaakko

    Se on Kornetintiellä. Tila on yksi pienehkö toimistohuone, eli ei välttämättä kovin ideaali figupelejä ajatellen. Pitsku toki alueena on sellainen, josta jotain muutakin voisi löytyä. Tai voipi tuossa samassa talossa olla enemmän ja isompiakin huoneita.

    • Nopeasti vilastuna pitskusta löytyy useampikin 100-150 neliön tuommoista avointa tuotantotilaa mihin mahtuu jo ihan hyvin pelipöytiä. Pari ainakin kuvailuissa sisälsi tekstin WC yhteiskäytössä käytävällä joten jonnekin pääsee turnauksien aikana levittäytymään.

     Hintoja näissä ei tunnu olevan vaan pitää näemmä suoraan soittaa kiinteistövälittäjälle. Noille teollisuuskiinteistöjä välittäville puljuille vois myös ihan soittaa ja kysyä mitä on tarjolla speksien sisällä.

    • avatar Teemu

     Ideaalia olisi yksi yhteinen, riittävä tila –> maksimimäärä jäseniä. Strategit sais oman kustannustasonsa alas.

     • avatar kalle

      Yhteistyöstä on ollut puhetta, mutta ei se ole mihinkään johtamassa.

      • avatar Antti Lahtela

       Kerhojen intressit tuntuvat olevan niin erillään, että yhteistyö ei tosiaan ole mahdollista. Stadin strategien perustajat olivat alunperin mukana Fiwaa (eli Noppien edeltäjää) perustamassa.

       En pääse tuonne kokoukseen ensi viikolla, mutta Pitäjänmäki sopii mulle paikkana hyvin.

       Uudesta sijainnista olisi kyllä hyvä järjestää joku suuntaa antava kysely. Jos paikaksi valikoituu paikka mihin suurin osa ei pääse/halua tulla, voi se rokottaa jäsenmäärää. Toki se voi myös vastaavasti lisätä, kun aikaisemmin Lauttasaaren huonoksi kokeneet liittyvätkin mukaan.

 • avatar Icchan

  Tässä vielä yksi pähkäiltävä paikka. Välittäjä ei ilmoittanut hintaa, se vissiin selviää vain kysymällä tai neuvottelemalla.
  http://asunnot.oikotie.fi/vuokrattavat-toimitilat/6367155

 • avatar kalle

  Muistioon on linkki tossa postauksessa, pöytäkirjantarkastajat voisivat tsekata ja kuitata vaikka tähän onko OK.

 • avatar Teemu

  Muistiosta ei selvinnyt: tilinpäätöksen tulos (paljonko tuli voittoa?), kenet valittiin puheenjohtajaksi?

  • avatar kalle

   En viitsinyt laittaa tonne tarkkoja numeroita ihan tarkoituksella, mutta sopivasti että saatiin edellisvuoden tappiot paikattua ja toiminta on turvattu :) Puheenjohtajan valitsee hallitus järjestäytyessään. Alustavasti ajateltiin että minä jatkan PJ:nä ja Mikko on VPJ.

   • avatar jaakko

    Yhdistyksen sääntöjen mukaan yhdistyksen vuosikokous valitsee puheenjohtajan. Ei tällä sinänsä ole juuri väliä, kun kellekään tämä käytäntö tuskin mikään ongelma on. Silti suosittelisin ainakin jatkossa toimimaan sääntöjen mukaan, niin ei edes teoriassa tule vääntöä. Säännöistä voi kopsata suoraan esityslistan ja lisätä sitten omat jutut siihen.

    Toi muistio kai näkyy vain Kallen hyväksynnällä(?), joten ei kai olisi estettä kertoa jäsenistölle tarkemminkaan tietoja?

    • avatar kalle

     Pitäis olla asetukset niin että näkyy, onko tosiaan noin ?
     Anyone with the link
     Anyone who has the link can access. No sign-in required.

     EDIT : koitin vielä uudelleen laittaa ton linkin.

You must be logged in to post a comment.