Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Yhdistys tiedottaa

Syksyn jäsenmaksun aika !

Kerho ei pyöri aivan pelkällä hengen voimalla, toisin kuin Sigmarinet, nuo galaksin valtiaat ! Mikäli et siis ole maksanut syksyn jäsenmaksua, nyt on hyvä hetki hoitaa tämä muodollisuus alta pois. Jos olet maksanut koko vuoden, homma on jo hoidossa.

Ohjeet tuolla : http://www.nopat.fi/liity-mukaan/

Bookmark and Share

3 comments to Syksyn jäsenmaksun aika !

 • avatar Teemu

  Koko vuoden jäsenmaksu on maksettu, mutta tolle AoS-saatanalle ei kyllä nappaa maksaa mitään. Onneksi sitä ei oo pakko pelata ;-)

  • avatar kalle

   Hallituksen kokouksessa kyllä keskusteltiin siitä, sallitaanko kerholla vielä muidenkin pelien kuin Age of Shigmarin pelaaminen. Annettiin vielä hiukan aikaa, otetaan asia esille kerhon kevätkokouksessa, jossa kerhon nimeksi ehkä vaihdetaan The Club of Sigmar, ja kielletään muut pelit. Itse asiassa saatetaan vaatia jäseniltä muiden sääntöjen ja figujen tuhoamista. Tätä tullaan myös valvomaan.

   (tämä oli sarkastista “huumoria”)

 • avatar kalle

  HUOMIO : Siirtäkää lokakuun loppuun mennessä omat armeijanne pois kertsiltä ! Muutossa EI muuteta kenenkään omia figuja, vaan jaetaan ne muuttajien kesken loottina !

You must be logged in to post a comment.