logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Yhdistys tiedottaa

Syksyn jäsenmaksun aika !

Kerho ei pyöri aivan pelkällä hengen voimalla, toisin kuin Sigmarinet, nuo galaksin valtiaat ! Mikäli et siis ole maksanut syksyn jäsenmaksua, nyt on hyvä hetki hoitaa tämä muodollisuus alta pois. Jos olet maksanut koko vuoden, homma on jo hoidossa.

Ohjeet tuolla : http://www.nopat.fi/liity-mukaan/

Bookmark and Share

3 comments to Syksyn jäsenmaksun aika !

 • avatar Teemu

  Koko vuoden jäsenmaksu on maksettu, mutta tolle AoS-saatanalle ei kyllä nappaa maksaa mitään. Onneksi sitä ei oo pakko pelata ;-)

  • avatar kalle

   Hallituksen kokouksessa kyllä keskusteltiin siitä, sallitaanko kerholla vielä muidenkin pelien kuin Age of Shigmarin pelaaminen. Annettiin vielä hiukan aikaa, otetaan asia esille kerhon kevätkokouksessa, jossa kerhon nimeksi ehkä vaihdetaan The Club of Sigmar, ja kielletään muut pelit. Itse asiassa saatetaan vaatia jäseniltä muiden sääntöjen ja figujen tuhoamista. Tätä tullaan myös valvomaan.

   (tämä oli sarkastista “huumoria”)

 • avatar kalle

  HUOMIO : Siirtäkää lokakuun loppuun mennessä omat armeijanne pois kertsiltä ! Muutossa EI muuteta kenenkään omia figuja, vaan jaetaan ne muuttajien kesken loottina !

You must be logged in to post a comment.