Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Liittymislomake

Jos haluat liittyä noppakerhon jäseneksi tai päivittää yhteystietosi, tai liittyä uudelleen jäseneksi tauon jälkeen, ole hyvä ja täytä tämä lomake.

'Liittymislomake' toiminto on voimassa vain portaaliin rekisteröityneille. Ole hyvä ja rekisteröidy ensin portaaliin jos haluat liittyä jäseneksi.

 

 

Bookmark and Share

4 comments to Liittymislomake

 • avatar Matti Honkanen

  Pöö.

 • avatar Erno Pasanen

  1. Liity
  2. ???
  3. Profit

 • avatar Mikko Marttila

  Moro, yritin liittyä jäseneksi, mutta portaaliin rekisteröityminen ei ole käytössä, joten myöskään liittymiskaavakkeen täyttö ei onnistu. Mikä avuksi?

  T: Mikko Marttila

  • avatar kalle

   Terve,

   pistänpä Tapiolle kyselyä, mikä tossa portaalin rekisteröinnissä tökkii. Portaalin rekisteröitymishomma ei kuitenkaan estä jäseneksi liittymistä. Koska ollaan jo pitkällä joulukuulla, niin maksa 2014 jäsenmaksu, ja käytä kertsin palveluja loppukuu ihan vapaasti, teen kuitenkin jäsenkortin vasta vuodelle 2014.

   Opiskelijoille hinta on 50€ puoli vuotta, tai 90€ koko vuosi, jos maksu on maksettu 25.1.2014 mennessä.
   Aikuisille, ei-opiskelijoille jäsenmaksu on 80€ puoli vuotta, tai 150€ koko vuosi, jos maksu on maksettu 25.1.2014 mennessä.

   Laita mielellään yhteystietosi minulle emailina : kalle.mannonen@gmail.com

You must be logged in to post a comment.