Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

1. Nopat ja taktiikka ry

Nopat & Taktiikka Ry
Nopat ja taktiikka ry on peleistä (sota, historia, scifi, fantasia) kiinnostuneille ihmisille tarkoitettu yhdistys, jonka tavoitteena on tarjota puitteet pelaamiselle (kerhohuone, turnauksia, esittelypelejä) sekä yhdistää eri pelien ja pelaamisen harrastajia.

Yhdistyksen toiminta-ajatuksena on tarjota peleistä, ja pelaamisesta kiinnostuneille ihmisille puitteet yhteisen harrastuksen toteuttamiseen. Yhdistys järjestää pelipaikan, tarjoaa pelejä, organisoi tapahtumia ja mahdollistaa monipuolisen peliharrastustoiminnan ja joukon uusia samanhenkisiä ystäviä.

Yhdistyksen  kerhohuone sijaitsee Helsingissä Lauttasaaressa hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Pelitilan 4 pelipöytää, askartelu- ja kokoustilat sekä yhdistyksen pelit ja maastot ovat vapaasti jäsenien käytettävissä kerhopäivinä ja erikseen sovittaessa.

15mm sotilaita muodotelmassa

Yhdistys järjestää turnauksia, pelitapahtumia ja uusien lauta- ja sotapelien esittelytilaisuuksia.

lisätietoja: kalle.mannonen@gmail.com

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.