logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu

Pelialan yritys, haluatko tavoittaa aktiivipelaajat?

Voit saada yritykselle ja/tai sen tuotteille näkyvyyttä sponsoroimalla yhdistyksen toimintaa. Voit sponsoroida rahalla tai sopivilla tuotteilla. Voit myös ostaa näkyvyyttä sivuiltamme varsin edullisesti. Tässä kolme tapaa, joilla voit tukea toimintaamme ja siten saada jäsenimistömme syvän kunnioituksen ja vilpittömän kiitoksen. Sponsorointi sopii hyvin yrityksille, joiden toimialaan kuuluvat pelit, askartelu tai vaikka sotahistoria.

1) Kannatus-sponsorointi.

Tue pelitoimintaa ja siten auta kehittämään ja monipuolistamaan peligenreä Suomessa. Koko Nopat & Taktiika Ry:n toiminta perustuu pelkästään jäsenten jäsenmaksuihin, yritysten lahjoituksiin ja avustuksiin. Sopiva sponsorointiavustus on 500€/v tai vastaava pelitarvike, tms. lahjoitus. Kannatus-sponsori saa:

  • Tekstilinkin sponsorit kohtaan www.nopat.fi -sivuille. Sivuillamme vierailee noin 100-200 kävijää päivässä.
  • 2kpl A3 – kokoista TAI yksi julistekokoinen mainos Nopat & Taktiika Ry:n kerhotilaan.
  • Hyvän mielen, positiivista karmaa, aktiivisen peliyhteisön hyväksyntää ja fiwan jäsenistön sydämelliset kiitokset (ja lisäksi varmasti myös paljon uusia asiakkaita :) ).

2) Tuotejulkistusyhteistyö.

Nopat & Taktiika Ry:n aktiiviset pelaajat voivat, esim. testata uuden pelin, kirjoittaa siitä arvostelun ja tehdä jutusta linkitykset yrityksen www-sivuille. Sopii hyvin uuden tai vähän vanhemman pelin myynnin lisäämiseksi. Palkkioksi riittää n. 100€ arvoinen lahjoitus rahana tai pelitarvikkeina. Halpaa kuin Warhammer ykkösedikan aikoihin!

3) Bannerimainos www-sivuille.

Sivupalstaan sijoitettava suurtaulu-typpinen iso mainos. Ohjaa kävijä sivuillesi.  Hinta 1.000€ /vuosi

Haluatko tukea yhdistyksemme toimintaa?

Pelaaminen ja siihen liittyvät oheisharrastukset, kuten maaston rakentaminen, figuurien maalaaminen ja pelien kehitys ovat turvallisia, kehittäviä ja sosiaalisia harrastuksia. Pelikulttuurin tukeminen on yhteiskunnallisesti hyvä asia. Mikäli olet kiinnostunut yhdistyksemme toiminnan tukemisesta ota yhteyttä yhdistyksen puheenjohtajaan. Otamme vastaan myös vapaamuotoisia avustuksia.

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.