logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu

Klonez-joukkueen päiväkirja

Klonez on örkeistä koostuva Bloodbowl-joukkue. Tällä sivulla seurataan joukkueen pelejä ja menestystä (?) KKVKL-liigan 2516-kaudella.

Ensimmäinen peli, kotiottelu – Klonez vs. Pelkkää Voittoa (0-0)

Huonot enteet pelille tuli heti alkumetreillä. Ihmiset olivat tulleet sankoin joukoin seuraamaan ottelua, mutta örkkejä ei kauden avaus kiinnostanut, lippunmyynnin mukaan paikalla oli noin 15.000 ihmistä, kun vihreänahkoja oli paikanpäällä vain 7.000.  Klonez myös hävisi kolikonheiton aloituksesta ja potkaisi pallon ensimmäisenä. Vierailijoiden onni jatkui, sillä pallo tipahti suoraan heittäjän syliin. Klonez oli

Ihmisten potkun jälkeen örkit lähtivät pelaamaan niin ikään heittopeliä oikean laidan kautta, mutta valmentajan toinen virhe oli lähteä liian heikolla tuella hakemaan maalia. Maalia hakenut toinen ja viimeinen kentällä ollut örkki blizer kuitenkin pussitettiin kolmen ihmisen toimesta ja pallo päätyi ihmisille.  Nopeajalkaisen ihmiset lähtivät uuteen hyökkäykseen ja pääsivät taas omaa oikeaa laitaansa pitkin etenemään. Vastustajien ruma Ogre onnistui myös kaatamaan peikon, Eddie Tuuounine ei haavoittunut vakavasti, mutta otti kuitenkin lukua sen verran, että ei jaksanut heti osallistua peliin (KO)

Ihmisten hyökkäys lähestyi taas maalialuetta, mutta örkit torppasivat juoksijan ulos laudalta ja katsojat teloivat ihmisen tajuttomaksi (KO). Örkkien epäonneksi pallo lensi 55 yardia toiseen laitaan kenttää ja aikaa tasoistusmaalin tekemiseen ei enää ollut. Loppupuolella örkit onnistuivat vielä torppaamaan muutaman ihmisen tajuttomaksi (KO) ja pelin puolivälissä yhdeltä ihmiseltä murjottiin leukaluut murskaksi – leukaan pari ruuvia ja huilia yksi peli.

Puoliajan kohdalla alkoi niin kaunis auringonpaiste, että ihmiset halusivat lähteä rannalle ottamaan aurinkoa ja örkkejä ei kauniissa säässä pelaaminen kiinnosta. Valmentajat sopivat, että pelia jatketaan jos ehditään ottaa toinen puoliaika ennen seuraavia otteluita. Molemmille myös sopi pelin lopetus tähän tilanteeseen. (pelille myös sovittiin jatkoa, mutta ihmiset jänistivät – tyypillistä)

Valmentajan kommentit

 • Petyin pahasti örkkien peliin. Tuplakalloja ja muita huonoja tuplia tuli liikaa blokeissa. Armorheitot onnistuivat vasta viimeisissä vuoropareissa kun maalintekoon ei enää ollut aikaa.
 • Vastustajan noppakäsi oli kunnossa ja örkkiä kaatui suhteessa liikaa pois pelistä, varsinkin alkupelissä.
 • Peikon menetys KO-boxiin oli huono homma
 • Pari valmentajan omaa selkeää virhettä.
 • Vastustaja pelasi harjoitusvastustajia rohkeampaa juoksu-/heittopeliä, olisi pitänyt itse pelata rauhallisemmin ja pitää tarkempi linjapuolustus. Tosin kaksi pelaajaa tippui boxiin jo ensimmäisellä neljänneksellä, joka vaikeutti puolustusta.
 • Peikko ja goblin eivät ainakaan parantaneet joukkueen dynamiikkaa.

Yhteenveto

 • tappio 0 – 1  ( jälkikäteen tuomittu tasatulos 1-1, kun ihmiset eivät uskaltaneet tulla toiseen yritykseen, valmentaja oli kuulemma nukkunut krapulaansa pois.)
 • yardit: 12 – 31

Yardit

Oma pelaaja Edetyt jaardit Vastustaja Edetyt jaardit
#7, Klapaucius 20 #8 40
#2, Beta-machine 40 #9 50 + 20
#13 35
#4 10
Yhteensä 60 155

Vahingot

 • #2 Beta-Machine (Blitzer), groin strain, misses next match
 • #4 Robbie (Blocker), KO
 • #16 Eddie Tuuounine (Troll), KO

StarPlayer -pisteet

 • #16 Tuuoinine (Troll) – 1x Casualty (against #3, Jaw broken) = 2p
 • #7 Klapaucius (Thrower) – 1x Completed pass = 1P
 • #1 Zane Gort  – MVP

Ansaitut palkkiot

 • 10K, rosterin palautus
 • 10K, lehdistötiedote
 • 10K, ottelupalkkio (roll 2)

Toinen peli,  Klonez vs. Tunti Turpaan (0-1)

Peli alkoi lupaavammin kuin ensimäinen koitos, örkkifaneja oli tullut stadionille hieman enemmän. Vastustajina oli etovia haudan takaa tulleita epäihmisiä eri muodoissa. Jopa örkkien mittapuulla todella kuvottavaa sakkia. Örkkien huutosakin johtajat olivat niin ikään  saapuneet paikalle tasoittamaan tilannetta (niistä ei tosin ollut mitään konkreettista hyötyä). Örkit voittivat coinflipin ja peli lähti myös rullaamaan heti heiton vastaanoton jälkeen kiitettävästi. Klonez aloitti juoksupelillä oikean laidan kautta ja puski jo noin 40-50 yardin päähän vastustajan maalista. Valmentaja halusi kuitenkin testata uusinta kuviotaan ja käskytti poikki kentän juoksukuvion ja heittopelin. Yllätys ei lienee ollut se, että heittäjä epäonnistui kahdessa yrityksessään saada  pallo lentoon ja se jäi keskelle vastustajan maalialuetta (roll 2, reroll 1). Epäkuolleet sitten keskittyivät lähinnä piirittämään palloa ilman, että edes yrittivät poimia sitä, joka hieman ihmetytti örkkien valmentajaa, sillä örkit olivat syvällä omassa päässä ja onnistunut poiminta olisi mahdollistanut hyvinkin heitto- tai juoksupelin ja maalin. 3-4 vuoroparia sitten taisteltiin pomppivasta pallosta, lopulta örkit onnistuivat 6 vuoroparissa taidokkaasti blokkailemaan linjan pallon ja epäkuolleiden väliin. Samalla vuorolla onnistui myös pallon poiminta, siirto Norbylle ja kaikki näytti todella hyvältä, Norby pinkoi kohti maalia ja oli siitä yhden ruudun päässä ja koko örkki katsomo huusi Go for it, go for it! – ja Norby tietenkin horjahti, kaatui, nousu pystyyn ja kaatui uudelleen (jep. roll 1, reroll 1). Argh, valmentajan maailma synkistyi, selkäranka vääntyi ja pelihalut katosi.

Toinen puoliaika alkoi molemminpuolisilla virheillä, ensin epäkuolleet kämmäilivät ja vuoro kääntyi liian aikaisin. Sitten örkit painoivat liian innokkaasti kohti heittäjää. Heittäjä kuitenkin omalla vuorollaan pääsi kuitenkin loikkimaan pois iskuetäisyydeltä ja örkki valmentaja oli täysin unohtanut puolustuksen (suoraan sanoen, Norbyn tuplaykkönen vitutti edelleenkin). Epäkuolleet pääsivät helposti juoksemaan keskeltä läpi ja kohti maalia. Sitten seurasikin kummallinen periodi.

2nd half – Epäkuolleet harrastavat epäpeliä ja pelaavat epäurheilijamaisesti

Toinen puoliaika alkoi molemminpuolisilla virheillä, ensin epäkuolleet kämmäilivät ja vuoro kääntyi liian aikaisin. Sitten örkit painoivat liian innokkaasti kohti heittäjää. Heittäjä kuitenkin omalla vuorollaan pääsi kuitenkin loikkimaan pois iskuetäisyydeltä ja örkki valmentaja oli täysin unohtanut puolustuksen (suoraan sanoen, Norbyn tuplaykkönen vitutti edelleenkin). Epäkuolleet pääsivät helposti juoksemaan keskeltä läpi ja kohti maalia. Sitten seurasikin kummallinen periodi.

Pallo oli yhden ruudun päässä maaliviivasta ja lähimmät örkit olivat noin 50 yardin etäisyydellä. Peliä oli tässä vaiheessa pelattu kolme vuoroparia ja epäkuolleiden valmentaja komentaakin pelaajansa pelaamaan aikaa. Ghouli jää seisoskelemaan maaliviivan luokse ja ryhmä muita epämömmöjä tulee tämän taakse puolustamaan. Örkit katsoo tilannetta hölmistyneenä ja huutelevet, että tehkää nyt maali, jotta päästään jatkamaan peliä. Epäkuolleet kuitenkin ilkkuvat maalialueen äärellä ja pelaavat aikaa. Örkki valmentajan korvista nousee jo savua ja örkit kentällä riehaantuvat ja alkavat vain sekopäisesti mäiskiä lähimpiä miehiä kumoon. Yleisö viheltää voimakkaasti ja huutelee “peliä tänne ollaan tultu katselmaan!”  “kaadu kuollut maaliin!” “luupäät yrittäkää edes!”. Loppu peli meni silkaksi sekoiluksi ja lopulta epäkuolleiden valmentaja oli jopa pelaamassa 9 vuoroparin.  Örkit katsoivat kyseisen peliatavan olevan veripallon etiikan vastaista, epäkunnioittavaa katsojia kohtaan ja täysin turmiollista lajia kohtaan.  Tälläisellen esimerkinkö liiga antaa junioreille. Klonezin joukkueenjohto tulee pyytämään nootin antamista raadoille.

Valmentajan kommentit

 • Vähän kettumainen matsi.
 • Örkit pelasi astetta paremmin kuin ensimmäisessä pelissä. Valmentaja ehkä hakee vielä liikaa hienouksia kun pitäisi vaan murjoa läpi.
 • Vastustajan noppakäsi keskiarvokamaa, ei pahoja tappoheittoja, mutta seivasi kaksi omaa miestä.
 • Peikon toimi hieman paremmin kuin ensimmäisessä pelissä, kaksi tappoa tänään. Muista pitää tukimies rinnalla aina. AINA.
 • Valmentajan kokeellinen sivusuuntainen heittopeli oli virhe ensimmäisellä jaksolla. Toisella jaksolla iski jo taisteluväsymys kun ilta pimeni, nälkä paheni ja uupumus valtasi.
 • Vastustaja pelasi kohtalaisen varmaan peliä, ei liikoja riskejä, perusmättöä ja juoksemista.
 • Peikko ja goblin kombinaatiota en vieläkään uskaltanut testata, kun ei jaksa alkaa lukemaan niitä heittosääntöjä.
 • Vastustajan pelietiikassa parantamisen varaa, mutta mitäpä raadoilta voi odottaakkaan.
 • Seuraavaan peliin lähdetään taas yhden miehen (goblinin) vajauksella)

Yhteenveto

 • tappio 0 – 1  ( Örkeille kuitenkin vähintään moraalinen tasapeli)
 • yardit: 15 – ??

Yardit

Oma pelaaja Edetyt jaardit Vastustaja Edetyt jaardit
#7, Klapaucius 15
#1, Zane Gort 25 + 5
#13 Norby 35
Yhteensä 70

Vahingot

 • #13 Norby (Goblin), smashed hand,  misses next match
 • #5 Speedy (Blocker), serious injury
 • #3 Tik-Tok (Blocker), KO

StarPlayer -pisteet

 • #16 Tuuounine (Troll) – 2x Casualty (Kill64 + Kill68) = 4p  (Career total 6p + 5p)
 • #7 Klapaucius (Thrower) – 1x Completed pass = 1p (Career total 2p)
 • #16 Tuuounine – MVP

Ansaitut palkkiot

 • 10K, rosterin palautus
 • 10K, lehdistötiedote
 • 40K, ottelupalkkio (roll 4+ fame – 1)
 • Yhteensä tienattu: 90K

Kolman kidutus,  Klonez vs. Pygmit  (0-1)

Ahdistus alkoi heti ensi metreillä. Joku pikkupiru oli kidnapannut Klonez-joukkueen edellisen pelin MVP:n Zane Gortin. Tämä pani tietenkin valmentajalta pasmat sekaisin ja ilmeisesti fanitkin olivat eksyneet toisen joukkueen peliin.  Pygmejä oli määrällisesti kolme kertaa enemmän, tosin kiloissa katsomot olivat saman painoiset (17.000 vs 6.000).  Pygmeillä rajut Famet siis. No Örkkien ensimmäisessä vastaanotossa tapahtui joku anarkiakohtaus (roll 12) ja yli puolet Klonezeista oli nokallaan ja toisella omalla vuoroparilla ei oltu edes vielä pallossa kiinni. Pygmit tekikin heti maalin. Toinen potku lähti enemmän normaalisti, tosin pallo sinne väärään laitaan.  Örkit tekivät kuitenkin nopeasti heittopelin ja pallo oli vastustajan kenttäpuoliskolla vasemmassa laidassa. Siitä sitten jatkettiin juoksupelillä, mutta liian innokkaasti, joten Pygmit pääsivät rakentamaan juoksijan kaadon. Pallo pogoili, örkit ahdistivat pygmejä nurkkaan ja takoivat yhteensä 5 ukkoa lasarettiin, yksi vieläpä laittomasti kun pygmi makasi maassa. Tuomari ei tätä kuitenkaan nähnyt.  Lopulta viimeisessä vuoroparissa örkit saivat pallon ja pääsivät juoksupelillä ruudun päähän maaliviivasta, go for it ja yllätys kaatuminen maaliviivalle. Eikä rerollia enää ollut.  Ensimäisen erän jälkeen pygmien johto.

Toinen puoliaika – vitutuksen huipentuma.

…. lopulta viimeisessä vuoroparissa örkit saivat pallon ja pääsivät juoksupelillä ruudun päähän maaliviivasta, go for it ja yllätys kaatuminen maaliviivalle. Eikä rerollia enää ollut.  Toisen erän jälkeen pygmien johto ja pelin voitto 1-o.

Valmentajan kommentit

 • No joo… alkaa toistaa itseään, kolmas peli, nolla maalia, 4 maaliviivalla heitettyä ykköstä.
 • Vastustaja oli selvästi tähän astisista kokenein ja osasi hyödyntää joukkueensa vahvuuksia.
 • Örkit oli vellihousuja, käytännössä 3 noppaa oli minimi millä sai jotain aikaiseksi. Valmentajan peluuttaa ehkä liian varovaista pelitapaa, tuplakallojen yms pelossa. Toisaalta tässä pelissä oli pari re-rollia vähemmän, jotem tuplakallojen uhka oli suurempi.
 • Pitää hankkia lisää Blizereitä, jotta joukkueeseen saa liikkuvuutta ja pelivarmuutta.
 • Tässä pelissä ei ollut gobboa, joten siitä ei lisäkokemusta. Voi olla että ostan yhden Goblinin lisää reserviin.
 • Peikkoa osasin jo vähän pelata.
 • Rahaa on edelleen aika nihkeesti ja peikko on ainoa, jolla on lisäskilli.

Yardit

Oma pelaaja Edetyt jaardit Vastustaja Edetyt jaardit
#7, Klapaucius 15+30+50
#2, Beta-Machine 40
Yhteensä 135

Vahingot

 • Ei vahinkoja
 • Ei KO

StarPlayer -pisteet

 • #5 Speedy (Blocker) – 1x Casulty = 2p (Career total 2p)
 • #1 Zane-Gort (Blizer) – 1x Casulty = 2p (Career total 7p)
 • #2 Beta-machine (Blizer) – 1x Casulty = 2p (Career total 2p)
 • #12 Mordel (Lineman) – 1x Casulty = 2p (Career total 2p)
 • #7 Klapaucius (Thrower) - 1x Completed pass = 1p  (Career total 3p)
 • #3 Tik-Tok (Blocker) – MVP (Career total 5p)

Ansaitut palkkiot

 • 10K, rosterin palautus
 • 10K, lehdistötiedote
 • 30K, ottelupalkkio (roll 4 – 1)
 • Yhteensä tienattu: 140K

Neljäs peli – voittoputki alkaa,  Klonetz vs. Sekavat Kääpät (joku bändi se oli)  (3-1)

Zane-Gort oli edelleen kadoksissa, mutta örkkipaja oli saanut vahvuuteen Zanen identtisen kopion. Edellisessä pelissä ei tullut tappioita, joten rosteri oli täydessä iskussa. Uutena pelaajana rinkiin astui General Kraken, Blizer-paikkaa pelaava vasemmalla kyynärpäällä blokkaava örkki. Kaveri tuli suoraan pajanlta ilman kokemusta. Juoksuvoimaa oli siis kuitenkin luvassa aikaisempaa enemmän.

Peli alkoi tasaista matsia enteillen. Faneja oli tullut paikalle yhtä paljon, joten mainetta ei ollut luvassa. Örkit voitti aloitusirvistyksen ja päätti ottaa pallon vastaan ja hyökätä.  Kääpiöt asettuivat jonkinlaiseen koko kentän aluepuoustukseen. Fanit hurrasivat (GFT+1) ja tunnelma kohosi.  Peruspotku kohtalaisen keskelle kenttää. Örkit aloittivat keskeltä blokkaamalla ja viemällä palloa keskellä linjan takana. Siitä sitten lähdettiin vierittämään vasempaan laitaan ja puskettiin syvemmälle Kääpöjen alueelle. Pitää nyt tähän väliin todeta, että valmentajalla ei ole ihan tarkkaa kuvaa pelin kulusta. Jännitys ja keskittyminen oli maksimissa,  sillä ottelusta oli lähes pakko ottaa voitto. Örkit etenivät kuljettamalla noin puoleen väliin vastustajan aluetta kunnes sitten tapahtui jotain virheitä ja Örkit menetti pallon. Kääpiöt saivat pallon haltuun, mutta Örkit blokkasivat takaisin ja pallo siirtyi pikkuhiljaa lähemmäs maaliviivaa. Örkit sitten useiden onnistuneiden blokkien ja työntöjen kautta saivat Blizer Zane-Gort II:lle väylän juosta vapaana olleelle pallolle. Zane pinkoi, nosti pallon, heitti ensimmäisen GFT:n ok, toisella sitten tuli taas se ykkönen, Reroll… kuudes kerta toden sanoo ja nopasta ei tullut ykköstä, Waagh Touchdown! – Kyllä Klonukat teki ensimmäisen pelimaalinsa.

No siinä tuli sitten jäärien vuoro hyökätä, väkijoukko oli kuitenkin raivoissaan ja ryntäsi kentälle ja kaatoi kolme kääpiötä, mutta jätti viisaasti örkit rauhaan.  Ensimmäisen maaliin kului n. 4 vuoroparia joten kääpiöillä oli sopivasti aikaa, mutta kääpiöiltä oli jo tuossa vaiheessa kolme miestä ottamassa lukua, yksi lopullisesti nirhattu varamies-pelaaja, jonka menetys ei paljon kääpiöiden pääpartaa hetkauttanut. Yki kääpiö kuitenkin jäi kuitenkin lepäilemään KO-boxiin, joten kääpiöillä oli tässä vaiheessa jo 2 kenttämiehen vajaus.  Kääpiöt lähtivät kuljettamana palloa, mutta örkit pääsivät jo syvällä kääpiöiden alueella blizaamaan kiinni peikon johdolla ja kohta muutaman onnekkaan pompun jälkeen pallo vapautui taas kentälle josta Örkit sen kävivät taas poimimassa.  Kääpiöiden miesvajaus näkyi selvästi  (kaksi poissa pelistä, 3 yleisön takia maassa) ja örkkien oli helppo juosta toinen maali. Tällä kertaa maalintekijänä Beta-Machine (Blitzer).  Tilanne 2-0

Ensimmäisen puoliajan viimeisesä avauksessa tuli heti perään tuli toinen katsoman syöksy kentälle, ja nyt örkkejä kaatui 3 ja kääpiöitä 1,  Pystyssä kuusi kääpiötä ja kahdeksan örkkiä. Kääpiöt yrittivät vielä viimestä nopeaa juoksupeliä mutta epäonnistuivat ja jäljelle jääneet vuoroparit pelattiin pois kääpiöiden heitellessä pallolla harjoitusheittoja ja örkit varmistelivat puolustusta.  Peikkoa yritettiin vielä lopuksi niistää, 4 kääpiön piirityksellä, mutta ilman tulosta.

Toinen puoliaika – kääpiöt taistelee, örkit jatkaa vakuuttavaa peliä.

Toinen puoliaika alkoi kääpiöiden hyökkäyksellä. Vaikka kääpiöillä oli 7-11 alimiehitys niin onnistuivat he taidolla pelaamaan, ensin lähtivät puskemaan kohti örkkien heikompaa oikeaa laitaa ja kun koko örkki kentää rynni tukkimaan laitaa, peikko etunenässä, lähtivätkin kääpiöt kiertämään takaisin päin ja kohti örkkien vasenta laitaa. Örkit onnistuivat vielä juoksemaan pari miestä viimeiselle linjalle puolustukseen, mutta taktisen virheen takia blokkaus jäi heikoksi ja blokkaaja kaatui. Härkämölli, jolla pallo oli ravasi maaliin kääpiöiden vuorolla.  Hieno maali alimiehityksellä. Tilanne kaventui 2-1

Oli taas örkkien aika ottaa palloa vastaan, kääpiöitä oli se 7 puolustuksessa, joten kolmatta maalia lähdettiin hakemaan. Kääpiöt potkivat aloituksessa korkean potkun, jonka örkki onnistui ottamaan kiinni suoraan lennosta. Taas palloa kuljetetiin keskelle keskiviivan tuntumaan ja iskettiin koko linjalle blokaten eteenpäin. Kääpiöitä kaatui ja örkit etenivät pikkuhiljaa kohti kääpiöiden hyökkäysalueen puoliväliä. Sitten keskelle saatiin aukko ja kääpiöitä sidottua laidoille. Zane pinkoi aukosta kohdi maalialuetta ja jäi n. 25 yardin päähän odottamaan syöttöä. Loput örkit etenivät aukkoon ja heittäjä keskellä suojassa. Kääpiöiden mullikka pääsi kuitenkin vielä kerran lähelle taklaamalla viereisen kaverin, mutta örkit “siirsivät” omalla vuorollaan härkäläisen nurmen pintaan ja ottelun MVP:ksi valittu Klapaucius antoi heittokätensä laulaa, heitti tarkan heiton ZG2:lle, tämä otti pallon hallitusti kiinni ja pinkaisi suoraan maaliin. Örkit hurrasivat aikaa oli sen verran vähän, että voitto tulisi. Tilanne 3-1.

Viimeisellä kahdella vuoroparilla Kääpiöt onnistuivat ainoalla mullikallaan (toinen otti lukua toisen jakson alkupuolella) rynnimään läpi örkkien vasemmasta laidasta, mutta edellisestä epäonnistuneesta pysäytyksestä viisastuneena örkit eivät edes yrittäneet kaataa kentauria vaan rakensivat linjan tämän ja maaliviivan väliin. Lisäksi ketteräjalkainen Norby-goblin, joka oli otettu kentälle viimeisiin vuoropareihin (valmentaja pelkäsi Zane-Gortin telomisyritystä ja antoi kahden maalin miehen levätä), onnistui vielä hivuttautua Kentaurin taakse iholle, estäen samalla kääpiöiden vahvistusten tulemisen avuksi.  Kentauri yritti väistää ja blizata örkeistä läpi, mutta goblin kampitti. Koska tuomari oli kidnapattu, olisi telominen ollut mahdollista, mutta örkit jättivät kiusanteon väliin. Lopputulos 3-1

Valmentajan kommentit

 • Vihdoinkin maaleja ja oikein ketsuppipullo efekti.
 • Vastustaja oli kokemustasolta samaa luokkaa mutta pelasi erittäin hyvin vajaalukuisella miehistöllä.
 • Ilman ensimmäisten 3-4 vuoroparien pahoinpitelyjä peli olisi ollut varsin tasainen.
 • Örkit kestivät hyvin kääpiöiden taklaukset ja vaikka 2-3 örkkiä oli maassa joka vuoroparilla, niin panssarit kestivät ja yhteensä vain 4-5 täräystä tuli, eikä yhtään KO tai Injury tulosta.
 • Noppa toimi tänään hyvin, tuplakalloja tuli vain pari ja muutenkin blokkikaadot onnistui kiitettävästi, samoin rerollit. GFT tuotti taas ykkösiä ja yksi taas maaliviivalla, mutta onneksi tänään selvittiin rerolleilla.
 • Kolmas Blizeri oli hyvä hankinta. Se toi liikkuvuutta ja pelivarmuutta. Taidan tilata vielä neljännen.
 • Tässä pelissä oli ensimmäisen kerran yksi varamies. Peluutin gobboa tilanteissa joissa pelkäsin tahallisia vahingoittamisyrityksia ja aikaa vastahyökkäykseen ei olisi ollut. Gobbo käytännössä varmisti, että kavennusta 3-2 ei tullut.
 • Peikkoa toimi jo kohtalaisen hyvin, en unohtanut sitä kertaakaan yksin ja se puski linjasta läpi, tosin kolmosvahvuuden tyyppejä vastaan örkki blokkeri on yleensä yhtä hyvä.
 • Rahaa tuli lisää 70K ja kaksi pelaajaa sai lisäskillin.
 • Yardien mittailu unohtui koska keskittyminen peliin oli niin intensiivistä, yardit siis arvioita

Yardit

Oma pelaaja Edetyt jaardit Vastustaja Edetyt jaardit
#7, Klapaucius 40+50+50 = 140
#1, Zane Gort 10+30 = 40
#13 Beta-machine 30
Yhteensä 210

Vahingot

 • Ei vahinkoja
 • Ei KO

StarPlayer -pisteet

 • #4 Robbie (Blocker) – 1x Casulty (Kill 66, Hobgoblin) = 2p (Career total 2p)
 • # 3 Tikt-tok (Blocker) – 1x Casulty (Kill 67, Hobgoblin) = 2p (Career total 2p + MVP 5p = 7p) – New skill
 • #1 Zane-Gort (Blizer) – 2x Touchdown = 6p (Career total 6p + MVP 5p = 13p)
 • #2 Beta-machine (Blizer) – 1x Touchdown = 3p (Career total 3p + Casulaty 2p = 5p)
 • #7 Klapaucius (Thrower) – 1x Completed pass + MVP = 1+5p  (Career total 4p+5p = 9p)  – New skill
 • #16 Eddie Tuuounine (Troll) – 1x Casualty = 2p (Career total 8p + MVP 5p = 13p)

Ansaitut palkkiot

 • 10K, rosterin palautus
 • 10K, lehdistötiedote
 • 10K, voitto
 • 40K, ottelupalkkio (roll 5 – 1)
 • Yhteensä tienattu: 210K – 80p =130p

Rosterit

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.