logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu

Kumpulan Kuppala

Kumpulan Kuppala

Lähtee kuin kuppa Töölöstä

Kumpulan Kuppala lämmittelee harjoituskentällään valmentajansa tiukassa valvonnassa.

Tuore Nurgle- joukkue Kumpulan Kuppala lähtee KKVKL:n kaudelle 2517 haavat mätien ja kärpästen pörrätessä ympärillä. Vaikka paikkoja hiukan kolottaakin, iloinen pallopeli saa mielen pirteäksi!

1. Peli: Kumpulan Kuppala – Ice Cold Blood

Ensimmäisessä pelissä vastaan marssiva joukkue oli kuuleman mukaan pelannut peliä joskus aikaisemminkin, joten KK:lle myönnettiin peliin hiukan tasoitusta. Joukkueen tueksi asteli Max Spleenripper moottorisahansa kanssa, Velho, Igor pikaliimatuubinsa kanssa ja Slimeken-babe urhoja rohkaisemaan. Lisäksi valmentaja veti aamutuimaan vielä yhdet treenit (re-roll). ICB:n vankka kannattajapohja näkyi katsojamäärissä, pohjanmiesten suoritusta saapui seuraamaan 17000 fania, kun KK:n katsomon osassa istui vain 5000 uteliasta.

KK sai ensimmäisen hyökkäysvuoron, ja kausi lähtikin lupaavasti käyntiin tuplakalloilla. Pohjanmiesten vastahyökkäys ei tuottanut suunnatonta tulosta, ja Ekinokokkoosi (Rotter #10) sai pallon kannettua Nurgle-warrioreista ja Beastista muodostettuun häkkiin, joka lähti lyllertämään kohti maalilinjaa. Max piti moottorisahallaan seuraa ICB:n isoille pojille, ja Ekinokokkoosi saikin kantaa pallon maaliin koko lailla rauhassa vuorolla viisi. 1-0. Pohjanpojat tulivat yllätysmaalin jälkeen raivolla mukaan peliin. Lintuinfluenssa (Warrior #4) kannettiin kentän laidalle kokoamaan itseään, ja maalintekijä Ekinokokkoosi revittiin kappaleiksi. Takaisin läpsyttely ei tuottanut pysyviä vaikutuksia, eikä maaliakaan lopulta saatu estettyä. 1-1 ensimmäisen puoliajan lopuksi.

Toiselle puoliajalle lähdettiin tasavajaalla parin norsen lepuutellessa silmiään aition puolella. Lyöntipeli tuotti tulosta suurinpiirtein tasapuolisesti, mutta vakavia vammoja ei nähty. Nurglen suosikit yrittivät häiriköidä pallonkantajaa, mutta viimeinen blockiyritys kaatui tuplakalloihin ja ICB juoksi johtomaalin seitsemännellä vuorolla. Viimeisten vuorojen lyöntipeli oli varsin aneemista, ja KK joutui tyytymään avauspelissään 1-2 tappioon.

MVP meni Babesioosille (Rotteri #11), maalista tulleet SPP:t levisivät Ekinokokkoosin mukana kentälle. Ottelun tuotot riittivät kuitenkin toisen pestigorin palkkaamiseen, joten hiukan plussan puolelle jäätiin.

Tilastoja:

#4 Lintuinfluenssa: BH (regenoroitu)

#10 Ekinokokkoosi: TD, 110 jaardia, kuoli pois

Rosteri yhden ottelun jälkeen

2. Peli: Kumpulan Kuppala – Badrokk Brutals

B-lohkon toisen kierroksen ottelu Kumpulan Kuppala – Badrokk Brutals ei juuri yleisöä kiinnostanut. 3000 KK:n kannattajaa riitti tuomaan yleisöedun, kun paikalle vaivautui vain 2000 örkkifania. Hiljainen katsomo näkyi myös pelaajien otteissa, ja suuri osa pelistä käytiin aika uneliaassa ilmapiirissä.

KK aloitti hyökkäämällä ja lyöntipeli alkoikin lupaavasti kun peikko kannettiin kentän laidalle selviämään. Häkki muodostettiin kentän keskialueelle ja pallonkantajaksi valittu pestigor #6 (Suu- ja Sorkkatauti) asettui sen suojiin. Oikea laita näytti hiukan heikommalta, ja hyökkäyksen painopiste suunnattiinkin sinne. Rauhallisella etenemisellä oikealla puolustavat örkit saatiin tönittyä sivummalle ja Suu- ja Sorkkatauti juoksi maalin vuorolla 5. Örkeille jäi neljä vuoroa aikaa tasoituksen tekoon. Pallo pomppi aivan kentän takanurkkaan, josta heittäjä lähti sitä hakemaan. Pitkällä heitolla pallo saatiin keskilinjan tuntumaan, ei tosin örkkien haltuun. Puoliajan loppu kähinöitiinkin sitten keskilinjan tuntumassa örkkien etsiessä tilaisuutta liikuttaa palloa eteenpäin. Sellaista ei löytynyt, joten tauolle lähdettiin KK:n 1-0 johdossa.

Toinen puoliaika alkoi KK:n blitzillä, mutta hitaat Nurglen suosikin eivät saaneet ihmeitä aikaan. Örkit saivat pallon mukavammin liikkeelle ja pian KK-linjasta löytyikin heikkous, josta pallo juostiin läpi. Hitaus kostautui, eikä nurglejoukkue reagoinut tarpeeksi nopeasti estääkseen tasoitusta vuorolla viisi. KK lähti hakemaan voittomaalia edellisen puoliajan oppien mukaan. Ensimmäiset lyönnit eivät kuitenkaan menneet suunnitelmien mukaan, ja häkki jäi muodostamatta. Verta haistavat örkit hyökkäsivät molemmilta laidoilta uhkaamaan pallonkantajaa. Linjan keskusta jäi kuitenkin hitusen ohueksi, ja Suu- ja Sorkkatauti huomasi tilaisuutensa. Muutama soturi löntysti apuun ja onnistuneen blitzin jälkeen pestigor olikin maalipaikassa. Örkkien nopeammat pelaajat olivat juosseet itsensä hiukan sivuun toiminnasta ja lähempänä olevat olivat sidottuina. Vain yksi blitzer jäi vapaaksi rottereiden merkkausvirheen takia… Mutta yksikin riitti ja GFIn ja re-rollin avustamana pestigor saatiin maahan. Suu- ja Sorkkatauti ei kuitenkaan luovuttanut, vaan loikkasi ylös, kaatoi kimppuunsa tulleen blitzerin, noukki pallon ja könysi viimeisillä voimillaan itsensä uuteen maalipaikkaan. Örkkiblitzeri oli kuitenkin aivan yhtä sinnikkäällä pelipäällä ja sai kuin saikin pestigorin uudestaan maahan. Peli päättyi siis 1-1 tasuriin.

Tuloksen lisäksi ottelu oli muutenkin tasainen, sillä casualtit (0-0) ja KO:t (3-3) menivät niinikään tasan. MVP jaettiin Rotterille #12 (Cryptosporidium). Ilmeisesti hänen viihdyttävät kaatumisensa ilahduttivat tuomaristoa. Yleisön vähälukuisuudesta huolimatta rahaa tuli varsin hyvin, ja tiimiin saatiin palkattua kolmaskin pestigor. Mainossopimukset oli ilmeisesti neuvoteltu hyvin.

Tilastoja:

Kumpulan Kuppala vs. Badrokk Brutals
TD: 1-1
Aiheutetut cassut: 0-0
Aiheutetut KOt: 3-3
Yleisöä: 3k-2k
Rahaa: 70k

#6 Suu- ja Sorkkatauti: TD, 150 jaardia

#7 Karjarutto: 35 jaardia

#12 Cryptosporidium: MVP

Rosteri kahden ottelun jälkeen:

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.