logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu

Empires in Arms 1805-1815 kampanjapeli

Kerhohuonella pelataan maanantaisin (joka viikko tai joka toinen viikko) Empires in Arms nimistä pitkäkestoista, Napoleonin aikaan keskittyvää poliittista starategiasotapeliä. Pelissä on seitsemän pelattavaa maata, joita jokaista pelaa 1-2 pelaajaa. Maat ovat kyseisen ajan suurvaltoja (tai sellaiseksi haluavia) Ranska, Englanti, Itävalta, Venäjä, Preussi, Turkki, Espanja.  Lisäksi mukana on pienempiä valtioita, joita alkupelissä isommat agressiivisesti valloittavat. Näitä ovat mm.  ruotsi-Suomi :), Tanska, Portugali, Egypti, Algeria, Tunisia, Hollanti, keskieuroopan ja Italian pikkuvaltioita, kuten Venetsia, Badenia, Napoli, jne .

Peli kestää (jos kestää – siis pelaajan selkä) 11 vuotta. Jokainen vuosi koostuu 4 “kvartaalista, eli kolmen kuukauden jaksoista joiden jälkeen on taloudellinen vaihe ja voittopisteytys. Joka kuukausi tapahtuu joukkojen liikkeet, sodanjulistukset, rauhan ja liittojen solmimiset, sekä muut polittiiset neuvottelut.

Pelissä on seuraavat pelivaiheet:

  • Politiikka (sopimukset, sodanjulistukset, neuvottelut)
  • Talous (verot, kaupankäynti, joukkojen rakentaminen jne.)
  • Joukkojen liikuttelu – strateginen taso
  • Taistelut – strateginen / taktinen taso

Kampanjan etenemistä seurataan omalla sivulla

Pelistä lisätietoja:   http://www.boardgamegeek.com/boardgame/254 ja http://members.fortunecity.com/lobodeoro080888/eia/

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.