logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu

WARMACHINE ja HORDES

WARMACHINE ja HORDES ovat Privateer Pressin kehittämät keskenään yhteensopivat miniatyyripelit. Pelit sijoittuvat Immorenin fantasiamaailmaan, jossa eletään esiteollistunutta aikakautta eivätkä niin eri valtioihin jakautuneet ihmiset kuin muutkaan kansat sopeudu elämään rauhassa keskenään. WARMACHINEN ytimen muodostavat massiiviset kahdella jalalla kulkevat sotarobotit warjackit, joita voimakkaat soturivelhot warcasterit kykenevät kontolloimaan sekä ohjastamaan focus-pisteillä entistä voimakkaampiin suorituksiin. HORDESin puolella armeijoita komentavat warlockit imevät fury-voimansa hallitsemistaan pedoista, jotka taistelevat raivokkaasti – ja välillä epäluotettavasti ohjastajansa rinnalla.

Warmachine megamättö

Pelit skaalautuvat hyvin pienistä warcasterin/warlockin ja muutaman warjackin/pedon skirmish-kohtaamisista isoihin taisteluihin, joissa mukana on myös mitä erilaisinta jalka- ja ratsuväkeä sekä yksittäisiä hahmoja, soloja. Tyypillisimmät turnauspelikoot tammikuussa 2010 julkaistussa MkII-versiossa ovat 35 ja 50 pistettä, jolloin kentällä on valitusta armeijasta riippuen noin 20 tai noin 35 miniatyyriä.

WARMACHINE ja HORDES FiWA:n kerhohuoneella

FiWA:n kerhohuoneella pelataan pelejä torstai-iltaisin klo 17 alkaen. Tilan isäntänä on tavallisesti Jaakko Uusitupa (etunimi.sukunimi@fiwa.fi), johon voi olla yhteydessä kaikesta mahdollisesta molempiin peleihin liittyen. Mukaan ovat tervetulleita kaikki WARMACHINEa tai HORDESia pelaavat tai pelaamisesta kiinnostuneet.

Kerhohuoneella enemmän tai vähemmän säännöllisesti pelaamassa käyville on olemassa sähköpostilista, jolla on tarkoitus ilmoitella ajankohtaisista asioista. Listan jäsenet tavoittaa osoitteella warmachine(at)fiwa.fi. Voit liittyä maililistalle kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi, nimesi sekä listan hallintaan tarvittavan vapaasti valittavan salasanan tämän linkin takana sekä painamalla ‘subscribe’. Tervetuloa listalle!

Taustatarinaa ja kuvia miniatyyreistä

Privateer Pressin galleriasta löytyvät pelin hienot figuurit armeijoittain (pelitermein faktioittain). Lisäksi sivustolta löytyy kuvaus jokaisesta faktiosta.

WARMACHINE ja HORDES MkII

Molemmissa peleissä eletään tällä hetkellä murroksen aikaa, sillä peleihin on tulossa/tullut uusi sääntöversio MkII vuoden 2010 aikana. WARMACHINEn uusi versio julkaistiin tammikuussa 2010 ja HORDES seuraa perässä nyt kesällä.

WARMACHINENn uudet säännöt ovat tällä hetkellä myynnissä ja jokaisen yksikön säännöt tulevat miniatyyrin mukana myös sääntökorttina. HORDESin osalta tällä hetkellä on käytössä HORDESin sääntöjen ennakkoversio, joka on  WARMACHINE MkII:n rinnalla turnauslaillinen aina kesällä tapahtuvaan pelin viralliseen julkaisuun asti. Tämänhetkiset HORDESIN säännöt yksiköille löytyvät ilmaiseksi osoitteesta http://privateerpress.com

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.